INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2

EXCLUSIV Un membru din Generația de Aur, încredere totală în Dan Petrescu: „Rezultatele îl impun la națională!” + „Vreau să scot în evidență ceva despre CFR Cluj”

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League +49   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 12:54 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 17:52

Dorinel Munteanu, 52 de ani, a analizat meciul ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2 din grupele Europa League.

Munteanu a dus-o în 2005 pe CFR Cluj până în finala Cupei Intertoto, pierdută în fața francezilor de la Lens cu scorul de 2-4 la general.

Citește AICI cronica partidei ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

„CFR-ul nu a ieșit din tiparul ei. La meciurile internaționale, evoluează întotdeauna bine. Aseară, doar în primele 10-15 minute adversarul a pus presiune. Altfel, o victorie meritată, muncită. CFR și Roma se vor bate la primele două locuri în grupă, deși nici ȚSKA sau Young Boys nu sunt de neglijat. 

Intreaga echipă a jucat la un nivel înalt. Vreau să scot în evidență jocul apărării, unul foarte exact. Experiența celor doi fundași centrali a făcut diferența, plus Camora, care joacă de foarte mult timp bine. Și Bălgrădean a salvat echipa în câteva rânduri”, a declarat Munteanu pentru Gazeta Sporturilor.

„Rezultatele îl impun pe Dan Petrescu la națională, dar nu cred că va accepta”

Cel mai selecționat fotbalist din istoria naționalei României a vorbit în termeni laudativi despre Dan Petrescu, tehnicianul clujenilor, despre care spune că ar fi omul potrivit să preia națională într-o bună zi. Totuși, Dorinel Munteanu crede că „Bursucul” nu va accepta o ofertă din partea „tricolorilor”.

„Aportul antrenorului este foarte important, am mai spus-o în nenumărate rânduri. Dar și caracterul fotbaliștilor joacă un rol esențial în nucleul unei echipe. Dan îi motivează excelent la antrenamente, în pregătirea meciurilor.

Într-adevăr, CFR a demonstrat în ultimii 3 ani că este singura echipă din România care face față în Europa. N-ai ce să mai spui despre Petrescu. Rezultatele îl impun la națională, dar nu cred că va accepta să vină. Îl văd un antrenor căruia îi place să muncească zi de zi. Își dedică în totalitate timpul fotbalului, așa că îmi este greu să-l văd selecționer”, a mai spus Munteanu.

GALERIE FOTO ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

+45 FOTO

VIDEO Dan Petrescu, despre Ciprian Deac: „Nu el a fost cel mai bun de pe teren”

Citește mai multe articole despre partida ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

ȚSKA Sofia contestă victoria lui CFR Cluj: „Ne-au păcălit! Noi am fost mai buni”

Marius Bilașco se teme: „Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare! Am trecut prin mulțime, luni sau marți vom face o nouă testare”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  23 Octombrie 2020, 16:04
Postat de bulan pe 23 Octombrie 2020, 15:42

Nu e asa de prost Petrescu sa vina la nationala. Nu sunt jucatori dar mai ales nu e atitudine. Cine vrea sa joace merge la CFR.

Și dacă ar veni, sunt sigur ca după 3-4 meciuri presa asta glorioasă, s-ar întoarce împotriva lui pentru ca nu atacam, pentru ca ne chinuim sa marcam goluri........d-ale carnavalului. Oricine ar veni trebuie lăsat 2 ani ca sa formeze o echipa cu ce avem și noi nu suntem Germania care poate face o echipa și cu jucătorii de 2.Bundesliga

bulan
bulan  •  23 Octombrie 2020, 15:42

Nu e asa de prost Petrescu sa vina la nationala. Nu sunt jucatori dar mai ales nu e atitudine. Cine vrea sa joace merge la CFR.

dodo001
dodo001  •  23 Octombrie 2020, 15:13

Și Dorinel are față de Națională. Sa fim seriosi, are o cariera mai demna decat Radoi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează