INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, 20:00, TV TELEKOM, PROTV, GSP

EXCLUSIV FOTO De la Londra pentru FCSB » Protest al fanilor vicecampioanei veniți pentru meciul cu Lugano

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 12:31

Meciul dintre Lugano și FCSB nu a stârnit un interes deosebit în Lucerna și probabil nu vor fi mai mult de 2500-3000 de oameni. Între ei vor fi în jur de 50 de români. 

Nu vor fi doar din Elveția sau Germania, sunt și câțiva fani veniți din Londra pentru acest meci. Sunt aceeași care au fost și la partida din turul 3 al UEFA Champions League cu Viktoria Plzen. 

De această dată nu au venit doar cu fulare, ci și cu tricouri cu vechea siglă a formației. Au ignorat faptul că FCSB nu mai are dreptul să poarte aceste însemne, care sunt folosite acum de CSA Steaua Pe fața tricourilor aveau scris mesajul FCSB = Steaua, sperând probabil într-o împăcare între cele două părți, lucru care pare tot mai puțin probabil. 

Pentru un bilet la acest meci românii vor plăti între 200 și 400 de lei. 

Cum va arăta FCSB cu Lugano, după ultimul anunț al lui Becali: 

Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, J.Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase- Gnohere

Rezerve: A. Vlad, Larie, L. Filip, Man, Golofca, Fl. Coman, Enache
Antrenor: Nicolae Dică

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (47)
observator_federal
observator_federal  •  28 Septembrie 2017, 15:43

Daca Gigi a schimbat numele echipei in FCSB, de ce nu folositi acest nume? Numele Steaua este detinut de CSA Steaua, deci ce va mai cramponati, este deja ilegal ce faceti! Si-asa aberatia cu "stelistii" in loc de "fcsbisti" este fortata si deranjeaza in emisiunile sportive... Obisnuiti-va, stelistii sunt cei care tin cu Steaua, iar cei ce tin cu FCSB sunt fecesebisti. Sau, cum bine zicea Gigi, "zapada e alba si carbunele este negru". Hai Steaua! Hai acum sa vedem, cine tine cu FCSBul?

1457239794357835
Darius Salagean  •  28 Septembrie 2017, 15:45

Jurnalistul-tastatura a numarat deja suporterii marelui club steaua, care din liga a IV-a joaca direct in grupele europa ligue.

cobra_z
cobra_z  •  28 Septembrie 2017, 15:26

astia 4 stau cu spatele sa nu se vada ca sunt jurnalistii gsp si comentatorii de pe protv...altii mai fideli ciobanului nu exista

Vezi toate comentariile (47)
Comentează