INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. Ironii după eliminarea lui FCSB: „Bucătarul arăta mai mult fotbal!” » Nici Gigi Becali nu a scăpat

FCSB a fost eliminată din Europa League +20   FOTO
FCSB a fost eliminată din Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 07:21 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 10:00

Nana Falemi (46 de ani), dublu campion cu echipa roș-albastră, a comentat eliminarea lui FCSB din Europa League, după 0-2 cu Slovan Liberec, în turul II al preliminariilor.

Într-o postare pe contul de Facebook, fostul mijlocaș i-a ironizat pe cehi, spunând că nivelul lor este sub cel al bucătarului de la FCSB. În plus, Falemi l-a taxat și pe Gigi Becali, patronul FCSB.

„Dacă Cătălin bucătarul (treci peste cacofonie) era trecut pe foaie și juca, arăta mai mult fotbal decât cehii. 100% știe mai mult fotbal decât jucătorii lui Liberec, în 30 de ani de când e la Steaua. L-ai băgat pe Simion și a jucat, l-ai băgat pe Șut și a jucat, a venit Enache și a jucat... Și copiii de minge, dacă intrau, jucau bine.

Păcat. Într-o zi normală, cehii plecau cu plasa plină. Le-au trebuit 60 de minute ca să își dea seama că joacă cu un om în plus. Așa frică le-a fost de Steaua. Și la ora asta, cehii încă nu și-au dat seama că băieții de la Steaua nu puteau mai mult în seara asta. Dacă le iei cornerele, nu au avut un șut pe poarta! Așa, ai noștri, cu echipa încropită...

Lui Gigi să îi pară rău ca s-a zgârcit la parale cu impresarii (dacă e adevărat ce se spune). Cu 3 jucători buni, Steaua se califica și dacă îl trecea pe foaie pe Cătălin bucătarul, «Pele al polonicului». Felicitări băieților pentru atitudine, efort”, a fost mesajul lui Falemi după FCSB – Slovan Liberec.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Slovan Liberec 0-2

+16 FOTO

VIDEO. Narcis Răducan ridică seme de întrebare asupra viitorului FCSB: „Nu va avea viață ușoară”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV OUT de la FCSB! Gigi Becali renunță la doi jucători după eliminarea din Europa League

Mihai Stoica iese la atac: „Au început să tasteze antisteliștii! Țineți minte asta!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
iulihenry14
iulihenry14  •  25 Septembrie 2020, 15:26

Bre Nana lui Liberec nu i-a fost frica de Steaua...ca Steaua nu poate sa joace in Europa League ca nu are licenta in liga a 3-a. Si e greu sa te califici din liga a 3-a in competitii europene. Poate le-a fost frica de FCSB celor de la Liberec...asta e destul de plauzibil.

1razvanr
1razvanr  •  25 Septembrie 2020, 14:10

In cazul in care Catalin bucatarul* dar asa e cand esti fost fotbalist ***, e mai greu sa gandesti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gago747
gago747  •  25 Septembrie 2020, 13:08

Iată că se petrecu și a doua minune de la Liberec. Amin! să fie primit!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează