INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 23:26

FCSB a câștigat partida retur cu Rapid Viena, scor 2-1, insuficient însă pentru calificarea în grupele Europa League. În tur, austriecii s-au impus cu 3-1.

Gigi Becali a dat vina pe portarul Andrei Vlad pentru eșec. 

"Dacă era «Messi al portarilor» era al Craiovei, nu era al meu. M-a pedepsit Dumnezeu că l-am furat de la Craiova. M-am păcălit atunci când l-am luat, nu am știut despre ce este vorba. Dacă nu ai portar, nu te poți califica. La golul lor era mingea 2 metri afară.

I-am zis lui MM la pauză să nu mai facă circ, să joace simplu. Vlad parcă dansa. O să-i spun și eu să nu mai danseze în poartă, că are talent. Mi-a zis MM că e distrus. 

Ce vină are Dică dacă un portar bagă mingea în poartă? Are el vreo vină? E doar a mea, că trebuia să mai luăm un portar în locul lui", a declarat Becali după meci.

Prioritatea e campionatul

"Asta este, ne axăm pe campionat și cu asta basta. O să mai dăm doi jucători, nu mai avem ce face cu ei. Acum sunt la cald, dar mâine o să văd ce facem. Vina e a mea, sunt păcatele mele. Este una dintre cele mai triste seri ale mele în fotbal. Niciodată nu îmi amintesc să fi ratat o calificare de genul ăsta, poate doar atunci cu Mirel Rădoi. Am avut 2-0 la pauză, nu mă așteptam să iau gol. Cel mai rău mă afectează că pierdem coeficientul. Va fi greu să ne mai calificăm în grupe", a adăugat Becali.

Vezi și: Ce gafe! Andrei Vlad le-a făcut cadou golul austriecilor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (86)
1823450594385051
Cristan Schwartz  •  31 August 2018, 01:40

cand un oier puscarias isi bate joc de o echipa ,el e antrenor,schimba jucatorii cum vrea la tembelizor,bate campii zilnic prin fituicile obediente de sport ca el zdrobeste ,bate tot etc. ,ii umileste pe jucatori periodic ,vede doar milioane de euro in loc de jucatori ,unii din ei nevalorand nici cateva sute de mii...si cand joci cu un portar kamikaze, break dancer , care a facut multe gafe...e clar deznodamantul-castelul din carti de joc al calificarii s-a naruit.q.e.d.

205385333245464
Livi Andrei  •  31 August 2018, 03:51

S-a facut dreptate! Juca Rusescu in meciul cu Viitorul de ziceai ca e Neymar :))) gsp mi-a dat interdictie pentru simplul fapt ca am comentat blatiada...a intrat Rusescu in meciul cu Rapid V si s-a intamplat "minunea"! Fc mogosoaia a fost pedepsita pentru blatul magaresc in familie...sa-ti fie rusine Hagi! Doamne, doamne nu doarme si iti doresc sa retrogradezi...

magic4ever
magic4ever  •  31 August 2018, 09:49

Pentru Gigi & spectatorii fcsb-isti de rezultat ai clonei FCSB a fost o noapte trista, pentru dinamovisti, rapidisti, olteni, petrolisti & restul suporterilor din tara care urasc clona FCSB, a fost o seara de vis!!!!:))))))

Vezi toate comentariile (86)
Comentează