INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PRELIMINARII EUROPA LEAGUE

FCSB și Viitorul și-au aflat astăzi adversarele din preliminariile Europa League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 15:50

FCSB va juca în turul 2 al preliminariilor Europa League cu echipa care va ieși învingătoare din duelul NK Rudar Velenje (Slovenia) - Tre Fiori (San Marino) / Bala Town (Țara Galilor). 

  • Viitorul va da în turul I al preiminariilor Europa League peste Racing FC Union Luxembourg. Dacă se califică în turul II, Viitorul va juca împotriva lui Vitesse (Olanda)

SLOVENII, FAVORIȚI SĂ JOACE CU FCSB

Rudar Velenje, din Slovenia, e cel mai bine cotată de pe culoarul care va da adversara FCSB și are cele mai mari șanse să joace împotriva roș-albaștrilor în turul 2. Prima manșă va avea loc pe 26 iulie, iar returul va fi pe  2 august, la București.

Rudar Velenje a terminat sezonul pe locul 4 și are un lot de 4,4 milioane de euro. Vedetele echipei antrenate de Marijan Pusnik sunt mijlocașul estonian Ilja Antonov și fundașii sloveni Klemen Bolha și Anze Pisek.

VIITORUL MERGE ÎN LUXEMBURG ÎN TURUL 1, dar e cu gândul la vitesse

Viitorul va juca în turul I al preiminariilor Europa League cu Racing FC Union Luxembourg. Dacă va trece de Racing Union, Viitorul se va duela în turul II al preliminariilor cu Vitesse, echipă care a terminat pe 6 în sezonul trecut din Olanda.

Turul cu luxemburghezii se va disputa pe 12 iulie, în Luxemburg, iar returul va fi pe 19 iulie, la Ovidiu.

Racing FC Union a câștigat Cupa Luxemburgului în sezonul recent încheiat, acesta fiind primul trofeu din istorie. Echipa antrenată de Patrick Grettnich a terminat sezonul pe locul 7, cu 35 de puncte în 26 de meciuri. Lotul este cotat la 975.000 de euro. Cel mai bine cotat jucătorul este portarul Romain Ruffier, 28 de ani. Francezul valorează 125.000 de euro.

mECIURI EUROPA LEAGUE 

1

2

3

4

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (88)
smdb
smdb  •  20 Iunie 2018, 15:38
Postat de ungurul_vesel pe 20 Iunie 2018, 15:32

Suporterii sunt suporteri si in liga a patra, cu echipa favorita pana la moarte, cautatorii de "performante si palmares" au sa migreze din floare in floare tot pana la moarte.

Pai nu sunt talpanistii cei care au migrat?! Au fost langa echipa din liga 1, acum sunt in liga satelor... la anul?! peste 2?! ramane de vazut :))))))))

smdb
smdb  •  20 Iunie 2018, 15:56
Postat de catalynn pe 20 Iunie 2018, 13:46

Ar fi superb sa pice FC Becali cu TSKA! Sa vezi atunci atmosfera pe NA, si ce scatoalce vor încasa sământarii jjjijisti de la SUD si fratii de peste Dunăre! :-)))) Bine, banuiesc sa vor găsi motiv ca fiind vacanta erau cu familiile la Amara si in afara de cei 50 aduși cu microbuzul de ne-a jijjji nu a interesat pe nimeni meciul :-))))

Ce cauti aici, catalinno?! :))))) Ti-e dor de fotbalul adevarat? :))))) Fugi repede pe articolele cu idolul tau talpan si fotbalul de pe sate.... Lasa tu, Europa League :))))))) Apropo, ia zi, ai vazut decizia tribunalului din Timisoara legat de palmaresul CSU? :)))) Ce grozavie, asa-i? :))) Se pare ca palmaresul nu urmeaza nici marca, cum va place voua talpanistilor sa va mintiti singuri, nu urmeaza nici locul de parcare, dupa logica lui Gabitzu Balint, se pare ca pana la urma palamaresul e dat de continuitatea pe linie sportiva.... Cine-ar fi crezut, asa-i? :)))))))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Iunie 2018, 19:26
Postat de knattspyrnufelag_elfsborg_etc pe 20 Iunie 2018, 19:18

Draga Dragnia dane si noua o urdunanta de urjenta sa nie acorde un tiltu din *** ca pursisemplu niam seturat de atatia rateuri ulmilinte si altele sa giucam in iuropa sa contrebuim la cufucient cu 0.00000001 ALEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEEE

zi-le sa-ti mai mareasca cu 5 lei diurna aia de postac ca de la atata parizer cu paine ai luat-o razna :))

Vezi toate comentariile (88)
Comentează