INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB - Slovan Liberec, amânat pentru sâmbătă? Ultima variantă apărută pentru meciul din Europa League

FCSB suferă din plin din cauza noilor îmbolnăviri din lot, iar meciul de joi cu Slovan Liberec, din turul III al preliminariilor Europa League, e în mare pericol.
FCSB suferă din plin din cauza noilor îmbolnăviri din lot, iar meciul de joi cu Slovan Liberec, din turul III al preliminariilor Europa League, e în mare pericol.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 18:18 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 18:41

FCSB - Slovan Liberec, partidă programată joi, ar putea fi amânată pentru sâmbătă, din cauza multiplelor cazuri de coronavirus apărute în lotul roș-albaștrilor

La testarea pe care lotul FCSB-ului a făcut-o astăzi, au ieșit pozitivi alți 5 jucători, astfel că meciul cu Liberec de joi a început să fie în pericol. Roș-albaștrii ar putea să încropească o echipă plină de juniori sau să piardă la masa verde, însă ar mai exista și o altă posibilitate. 

FCSB - Slovan Liberec, amânat pentru sâmbătă? 

O nouă variantă a apărut în această după-amiază: partida ar putea fi amânată până sâmbătă, în speranța că jucătorii testați pozitiv în urmă cu o săptămână vor deveni negativi și vor putea fi utilizați contra lui Liberec!

FCSB nu a făcut deocamdată o solicitare oficială la UEFA în acest sens, însă acest lucru s-ar putea întâmpla în orele următoare. În acest mod, roș-albaștrii speră să obțină timp vital pentru a putea alcătui o echipă cât de cât decentă pentru confruntarea cu cehii. 

Potrivit Digi Sport, Florin Tănase, unul dintre jucători testați pozivit săptămâna trecută, ar fi efectuat astăzi un test și ar fost declarat negativ, ceea ce ar însemna că ar putea evolua în meciul cu Liberec. Și Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, ar fi fost înștiințat astăzi, după efectuarea testului, că este negativ. 

Ce se întâmplă cu meciul cu Poli Iași? 

Duminică, FCSB ar trebui să joace în campionat cu Poli Iași, în deplasare. Reprezentanții LPF au dialogat cu GSP.ro despre ce s-ar putea întâmpla cu acea partidă:

Așteptăm decizia UEFA și împreună cu partenerul media vom muta meciul cu Poli Iași, din campionat, într-o altă zi. Momentan suntem în așteptarea unui anunț din partea UEFA care e posibil să mute meciul sâmbătă cu Slovan Liberec. Apoi vom discuta și vom vedea când vom putea programa confruntarea cu Poli” - au precizat oficialii LPF pentru GSP.RO.

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Fie 0-3 la „masa verde”, fie simulacru de echipă! Gazeta a analizat toate scenariile pentru meciul de joi

UPDATE 5 fotbaliști de la FCSB, printre care și Florinel Coman, testați pozitiv cu coronavirus! Misiune imposibilă cu Slovan Liberec!

FCSB. Mihai Stoica, dat de gol? Fotografie controversată postată pe Facebook, la prima apariție după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (225)
sexilianul
sexilianul  •  23 Septembrie 2020, 07:50

steaua e cunoscuta de campioana europei,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_1947
steaua_1947  •  23 Septembrie 2020, 02:33

Afară cu clona bercenară din Europa, hai cu falimentul la clubul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crownwell
crownwell  •  23 Septembrie 2020, 01:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ce profit bai i88diotule. ala l-am pus la cheltuieli. https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/florinel-coman-a-semnat-cu-fcsb-clauza-de-reziliere-uriasa-334304 Îi dau un salariu mare, aproape 15000 de euro/lună şi vom achita două milioane de euro celor de la Viitorul, plus 500.000 de euro dacă anul viitor intră în grupele Ligii Campionilor. În cazul unui viitor transfer, Viitorul mai ia 20%". becali a dat 2 milioane pe el si dupa a rascumparat cele 20% cu 400 de mii. iarasi te-am umilit inuman. deci nici macar 2,5 ci 2,4.

Vezi toate comentariile (225)
Comentează