INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

Gigi Becali, reacție tranșantă după cazurile de coronavirus de la FCSB: „Ce să fac eu?! Gata!”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 12:27 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 12:30

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre cazurile de COVID-19 de la echipa roș-albastră și despre problemele de dinaintea meciului cu Backa Topola, din turul II din preliminariile Europa League.

  • FCSB are 9 fotbaliști pozitivi cu noul coronavirus. Ei nu vor putea fi folosiți în deplasarea cu Backa Topola. Pe lângă ei, alți membri din staff sunt pozitivi. În total, sunt 18 cazuri
  • Topola - FCSB, din turul II din preliminariile Europa League, e de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Plus.

Cele 18 cazuri de coronavirus de la FCSB le dau bătăi de cap celor din staff, iar Gigi Becali, cel care în ultima perioadă a refuzat să mai vorbească despre echipă, a avut o reacție categorică.

Da, sunt şi alte cazuri! Ce vreți să fac eu?! Vom juca în teren cu ce avem și așteptăm să vedem ce decide și UEFA! Gata, nu mă mai căutați!”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Cum poate arăta FCSB: Ducan - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Moruțan, Simion, Horșia - Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Al. Pantea, R. Ion, Ad. Petre

VIDEO Cum au fost întâmpinați jucătorii FCSB când au ajuns la stadionul din Senta

Citește mai multe știri despre situația de la FCSB: 

Răzvan Ducan, din Liga 2 în Europa League în doar o lună! FCSB foloseşte mai mulţi debutanți cu Backa Topola

Noi cazuri de COVID la FCSB! Echipa roș-albastră mai are doar 14 jucători valizi » Cum poate arăta echipa de start

Se mai joacă meciul Topola - FCSB? Apare un pericol major, deși până diseară nu se mai face niciun test COVID!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (341)
roja_azul76
roja_azul76  •  17 Septembrie 2020, 14:16
Postat de adriann_ pe 17 Septembrie 2020, 14:14

Mie nu-mi vine sa cred cat de gros ai soricul. Mangalita de rasa pura, nu?

Tu vorbesti, loaza? De cand s-au anuntat cazurile de covid, esti non-stop pe aici! De unde atata veselie, a promovat Rapidul si nu stiam? Sau l-au facut general pe dilimache ala de Talpan?:))

creus_6
creus_6  •  17 Septembrie 2020, 13:10

Fanii fcsb deja se gandesc sub ce nickuri sa sustina Steaua adevarata ..vor aparea ca ciupercile si vor spune ca talpan este idolul lor !

mickey13
mickey13  •  17 Septembrie 2020, 14:23
Postat de creus_6 pe 17 Septembrie 2020, 13:51

Daca nu era acest meci european, fcsb continua sa musamalizeze cazurile. au facut asta si la finalul sezonului trecut , au facut asta si in acest sezon ! Clar ! la meciul cu shirak, disputat in bucuresti, testele au fost facute la clinica lui gigi, deci au putut disputa meciul normal ! Acum nu mai mergea, sarbii sunt cei cu testele ! Gigi a fost nevoit sa scoata covidul la suprafata ! Trebuie sa plateasca pentru asta si LPF, care a inchis ochii si a favorizat asa ceva ! Gigi a fost smecher, a fugit, el nu are treaba, el nu raspunde ! Celelalte echipe din liga 1 trebuie sa reactioneze, sa nu se prezinte la meciurile cu fcsb, acest cancer al fotbalului romanesc nu mai poate fi programat, nimeni nu mai are incredere in ei, echipele adverse pot avea de suferit!

alooo, neuronu' lipsa... daca erau pozitivi la momentul ala, acum erau vindecati! bai, dar voi chiar nu ganditi?! au aparut acum 20 de cazuri, sau cate or fi, cand sunt 1700 de cazuri pe tara. ailalti au avut 20 cand erau 170 de cazuri! comparati merele de sezonul trecut cu perele de acum. dinamo, trebuia sa joace asa cum o fac si astia azi, cu rezervele. dar ei n-au vrut!!! s-au tot amanat meciurile pana cand nu mai erau date valide! nici sa retrogradeze nu era corect, pt ca aveau restante, dar nici sa le tot amane la nesfarsit! daca FRF&LPF nu a luat in calcul ca vor fi si situatii de genul acesta, au dres-o, facand o alta tampenie... ma rog, sezonul trecut au fost niste situatii, acum sunt alte situatii, reglementate mai bine!!! daca vor juca urmatoarele 2-3 meciuri cu rezervele, care-i problema?! vor pierde meciurile respective (sau nu) si viata merge mai departe! una peste alta, poate-i mai bine asa, la inceput de campionat, decat pe parcurs... om trai si om vedea!

Vezi toate comentariile (341)
Comentează