INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

Verdictul lui Crăciunescu, despre cea mai controversată fază din meciul FCSB - Liberec: „Pot să spun asta cu toată forța”

FCSB a fost dezavantajată de arbitraj cu Slovan Liberec, spune Ion Crăciunescu +6   FOTO
FCSB a fost dezavantajată de arbitraj cu Slovan Liberec, spune Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 16:51 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 16:58

FCSB a fost eliminată din Europa League în turul III preliminar, după 0-2 cu Slovan Liberec, iar una dintre fazele petrecute în startul partidei continuă să îi bântuie pe roș-albaștri.

În minutul 13 al întâlnirii, Ovidiu Perianu, căpitanul roș-albaștrilor, a fost doborât în careul advers de către Martin Koscelnik, fundașul dreapta al cehilor. Acesta l-a împiedicat în careu pe mijlocașul de la FCSB, însă arbitrul Aliyar Aghayev (Azerbaidjan) a decis să nu arate spre punctul cu var. Mai mult, i-a arătat cartonaș galben lui Perianu pentru simulare! 

Ion Crăciunescu (69 de ani), fost arbitru internațional, a criticat în termeni duri decizia „centralului”: „Pot să spun cu toată forța că FCSB a avut penalty, eu nu am văzut simulare, am văzut un picior pus în față. Deciziile de genul acesta atârnă greu la 0-0. Nu înseamnă că un penalty e neapărat gol, nu e gol 100%, dar este o șansă enormă. 80% sunt goluri, sau poate 90-95%, depinde de fiecare”, a spus acesta la emisiunea „Liga DigiSport”.

+2 FOTO
  • faza reclamată de Ion Crăciunescu // foto: capturi @ Prima TV

Ion Crăciunescu a comentat și eliminarea fundașului central Ștefan Cană, care a văzut cartonașul roșu direct în minutul 20, după ce a ținut un adversar din postura de ultim apărător. „Eliminarea a fost corectă, situație în care jucătorul nu disputa mingea, era o situație clară de a înscrie”, a spus fostul arbitru.

VIDEO. Pavel Hoftych, antrenorul lui Slovan: „Dacă FCSB juca cu echipa standard, nu cred că aveam șanse”

Alte știri despre FCSB - Slovan Liberec:

Verdict dur în direct: „FCSB va dispărea!” + critici pentru Straton: „Să nu-l facem erou!”

Se anunță vremuri grele pentru FCSB! 3 urmări dure ale înfrângerii cu Slovan

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează