INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. Jucătorii de la Liberec se tem că s-ar fi putut infecta cu COVID: ”Ne-au spus să nu dăm mâna cu ei”

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2
FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 09:13 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 09:22

FCSB a fost eliminată aseară de cehii de la Slovan Liberec, scor 0-2, într-o partidă în care gazdele nu au putut conta pe 15 jucători, aceștia fiind infectați cu coronavirus.

Cei de la Slovan n-au putut savura succesul şi se tem să nu se fi infectat cu coronavirus. Roș-albaștrii ceruseră amânarea meciului, dar UEFA nu a acceptat acest lucru, fiind nevoiți să joace, chiar dacă mulți dintre ei au luat contact cu jucătorii depistați pozitivi.

Marcatorul golului 2 al partidei, Michal Rabusic, a declarat că echipa sa va fi izolata la hotel până vor ajunge noile rezultate, sperând că nimeni nu a luat virusul de la fotbaliștii FCSB-ului.

Pe teren nu ne-a fost teamă de infectare. Nu te gândești la asta în timpul meciului, dar, după meci, ne-au spus să nu dăm mâna cu ei. Mă rog ca noi toți să fim sănătoși. Dacă se ajunge la noi la fel ca în București, atunci ar fi o mare problemă. Vom închide hotelul până la ultimele teste pentru a ne asigura că toată lumea este sănătoasă. Sper că așa va fi.

Nu am știut până în ultimul moment dacă se va juca sau nu, cu cine vor juca, dacă vor juca cu juniorii. Până la urmă, au adus jucători din campionatul lor, care au calitate. Sigur, nu a existat omogenitate.

S-a văzut că pot obține rezultate bune atunci când sunt pe teren jucătorii buni. A fost un meci dificil și sunt foarte bucuros că am gestionat bine situația. Mai avem un singur meci până la grupe, sper să reușim.
Michal Rabusic

Slovan Liberec urmează să o întâlnească pe APOEL în play-off-ul Europa League, meciul fiind programat pe 1 octombrie.

Citește mai multe știri despre FCSB - Slovan Liberec: 

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. Mihai Pintilii, moment neașteptat cu oficialul FCSB după eliminarea din Europa League: „Du-te, bă, de aici!”

FCSB - Liberec 0-2. Mihai Pintilii: „Dacă îi aveam pe ei 3, ne calificam!” + doi fotbaliști au jucat accidentați: „Au fost incredibili!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
mircea.b
mircea.b  •  25 Septembrie 2020, 11:32

La ce lot si ce joc au cehii, matura APOEL cu ei pe jos. Ce grupe? Foarte slabi!!!!!

cornelconasu
cornelconasu  •  25 Septembrie 2020, 09:46
Postat de mdg1 pe 25 Septembrie 2020, 09:32

Chiar asa. De la Topola sau Argeș niciun infectat?

O să fie balamuc cu Topola, Argeș și Voluntari pe care sigur i-au infectat !!! ESTE INADMISIBIL ca FRF, Liga Profesionistă, DSP și MTS să nu aibă NICI O POZIȚIE vis-a-vis de acest focat de infectie și de faptul că ei modificat rezultatul testărilor și au îmbolnăvit cu bună știință zeci de oameni cum au făcut în trecut cu Dinamo, CFR și Craiova !!! Există o singură soluție: Acțiune penală asupra clubului și acelei clinici-dispensar ce aparține lui Becali care trebuie radiată și să plătească daunele !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  25 Septembrie 2020, 09:40

”......o partidă în care gazdele nu au putut conta pe 15 jucători, aceștia fiind infectați cu coronavirus....” !!!??? Da, și jucau cu 20 pe teren !!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează