INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

Olandezul de la Backa Topola - FCSB, uluit: „Așa ceva n-am trăit nici când eram la amatori!”

Dennis Higler, foto: Guliver/gettyimages
Dennis Higler, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 11:37 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 12:12

Dennis Higler, „centralul” partidei celor de la FCSB cu Backa Topola din Europa League (6-6, 5-4 la penalty-uri), a declarat la televiziunea batavă NOS: „Le-am zis colegilor că dacă povestim acasă ce s-a întâmplat în Serbia, nimeni nu ne va crede”.

Pentru olandezul Dennis Higler, un arbitru în vârstă de numai 34 de ani, meciul din Serbia, câștigat de FCSB (6-6 după prelungiri, 5-4 la penalty-uri) cu Backa Topola a fost ceva nemaivăzut în carieră.

„A fost o partidă de neratat”, spune „centralul” din Backa Topola - FCSB 6-6

La întoarcerea în Țara Lalelelor, „centralul” a dat o scurtă declarație la televiziunea națională NOS. „De câte ori ai ocazia să conduci la un 6-6? Așa ceva n-am trăit nici când eram arbitru la amatori”. Și-a amintit că, după ce FCSB a înscris golul de 4-3 în minutul 90+2, „a fost mare sărbătoare la FCSB, normal. Mai erau doar câteva minute de jucat. Apoi, sârbii au aruncat mingea înainte. Numărul 16 a înscris fantastic. A fost o partidă specială. De neratat”.

Higler și-a amintit un moment petrecut după meci. „Le-am zis colegilor că dacă povestim acasă ce s-a întâmplat în Serbia, nimeni nu ne va crede”. Pe drumul spre casă, a zburat cu un alt arbitru batav, Jochem Kamphuis, care a condus alt joc din Europa League, în Albania, Laçi - Beer Sheva 1-2. „M-a întrebat uluit: «Ce s-a întâmplat la tine?»”.

VIDEO. Dumitru Dragomir după Backa Topola - FCSB: „Ce rău am ajuns, fraților!”

Alte știri despre FCSB:

Dennis Man își rupe concurența! Are cifre mai bune decât toți jucătorii cu profil ofensiv din națională, dar a fost ignorat de Rădoi

FCSB a vrut să transfere un fundaș de la Voluntari: de ce a picat mutarea

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
alenb
alenb  •  22 Septembrie 2020, 12:11
Postat de the.fixer pe 22 Septembrie 2020, 12:03

Un fotbal de rasul curcilor acel meci! Probabil regretatul Ioan Chirila nu ar fi putut nota un jucator cu mai mult de 3! O rusine de meci cred ca nici in liga a doua din Indonezia nu vezi asa ceva! Iar *** romanesc confirma ca FCSB a facut o seara magica! In frunte cu Mihai Stoica!

Majoritatea golurilor au fost misto, executii adevarate, chiar spectaculoase, sa zici de golul ala din intoarcere cu care au egalat sarbii la 4-4 in min 95 ca e de rasul curcilor sau despre scarita de la golul 2, sau despre prestatiile lui Coman si Man ca merita nota 3, indica un paralelism cu fenomenu.

mdg1
mdg1  •  22 Septembrie 2020, 13:39
Postat de the.fixer pe 22 Septembrie 2020, 13:36

Pe rudimentarii aia ii bat si Eu cu Mossi mei la 45 de ani! Daca tie ti a placut acel meci si doar asta ai inteles ma duce gandul ca urmaresti online campionatele din Luxembourg si Angola! Ala nu a fost fotbal a fost o turca! Ai explicatia olandezului! E simplu!

Sa nu uitam ca acești copii au bătut pe Dinamo cu 3-0 în groapa... Acolo amatorism, nu la meciul European cu Topola.

the.fixer
the.fixer  •  22 Septembrie 2020, 12:03

Un fotbal de rasul curcilor acel meci! Probabil regretatul Ioan Chirila nu ar fi putut nota un jucator cu mai mult de 3! O rusine de meci cred ca nici in liga a doua din Indonezia nu vezi asa ceva! Iar *** romanesc confirma ca FCSB a facut o seara magica! In frunte cu Mihai Stoica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează