INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DJURGARDEN - CFR CLUJ

Un fost antrenor de la CFR Cluj pune presiune pe Dan Petrescu înainte de meciul cu Djurgarden: „Abia i-au bătut pe «morții» din Gibraltar, îți e frică de ei?”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 18:32 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 18:52

Vasile Miriuță (52 de ani), fost antrenor la CFR Cluj în două rânduri, spune că suedezii de la Djurgarden nu ar trebui să îi pună probleme campioanei României în meciul din această seară.

  • Djurgarden - CFR Cluj, partidă contând pentru turul III preliminar al Europa League, se dispută astăzi, începând cu ora 20:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro, AICI;

Vasile Miriuță: „Sunt sigur că se califică CFR Cluj, la 2 goluri diferență”

„Sincer, nici nu mă gândesc să nu treacă CFR. Eu i-am văzut pe Djurgarden când au jucat cu Ferencvaros la Budapesta. I-a bătut Ferencvaros cu 2-0. Putea să fie 5, 6-0. Suedezii abia au trecut de o echipă din Gibraltar. Dacă abia i-au bătut pe «morții» ăia din Gibraltar, ți-e frică de Djurgarden? 

Trebuie să îi respectăm, dar hai să fim serioși. La experiența și valoarea jucătorilor de la CFR, nu ar trebui să fie probleme. Am mare încredere în experiența jucătorilor de la CFR și în Dan Petrescu. Sunt sigur că se vor califica, la 2 goluri diferență”, a spus Miriuță în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

În turul II preliminar al Europa League, Djurgarden, campioana Suediei în sezonul trecut, a trecut de Europa FC din Gibraltar, scor 2-1 pe teren propriu. În turul I preliminar al Ligii Campionilor, Djurgarden a fost învinsă de Ferencvaros, în deplasare, scor 0-2.

Citește mai mult despre Djurgarden - CFR Cluj:

Dan Petrescu își menține strategia, deși CFR Cluj e mult mai bine cotată! Ultimele detalii despre duelul de la Stockholm

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  24 Septembrie 2020, 19:32

Miriutza antrenor?A fost la CFR pentru ca era in insolventa si nu avea bani!Si la Dinamo a fost primit tot pe criteerii de salariu mic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează