INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - TOTTENHAM 2-3 (1-0 ÎN TUR)

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // Cele mai reușite glume de pe net după eliminarea lui Ajax: Gigi Becali a aflat de ce au pierdut olandezii

Kane, photoshopat în hainele cu mesajul lui Salah de mobilizare la revenirea lui Liverpool cu Barcelona. La fel ca starul lui Tottenham, egipteanul nu a putut juca la retur din cauza unei accidentări  Foto: Facebook +12   FOTO
Kane, photoshopat în hainele cu mesajul lui Salah de mobilizare la revenirea lui Liverpool cu Barcelona. La fel ca starul lui Tottenham, egipteanul nu a putut juca la retur din cauza unei accidentări Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 09:22

Modul în care Tottenham a întors rezultatul cu Ajax și s-a calificat în finala Ligii Campionilor, scor 3-2, i-a transformat pe olandezi în ținta glumelor pe rețelele de socializare.

  • Finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool se joacă pe 1 iunie, la Madrid.

Fanii fotbalului s-au amuzat copios pe seama „lăncierilor”, după ce olandezii au condus la pauză, 2-0, însă au pierdut calificarea în ultima secundă a meciului. Lucas Moura a reușit un hattrick pentru englezi.

Dinamo și Gigi Becali apar ca personaje principale în glumele internauților, aceasta fiind singura noastră legătură cu Liga Campionilor în acest sezon. :)

dinamo +13 FOTO

gigi becali +13 FOTO

Fanii rivalei Arsenal, după calificarea lui Tottenham: 

 

Vezi și:

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // VIDEO+FOTO Imaginile serii: Mauricio Pochettino s-a prăbușit după golul calificării reușit de Lucas Moura

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
catalin_cj
catalin_cj  •  09 Mai 2019, 10:33

Dupa un asemenea meci orice gluma de genul asta e penibila. Ce treaba au Dinamo si FCSB cu ce s-a jucat aseara? Glume de Spiru Haret. Ati cautat repede ceva care sa para amuzant dar banuiesc ca nici voi nu radeti la asa tampenii. Daca dupa asa meci aveti glume in program ar trebui sa faceti doar glume proaste in continuu despre patronul vostru abonat la locul 2.

ge0x
ge0x  •  09 Mai 2019, 10:11

Cum intra mingea la golul doi.. Doar soarta a făcut asta. Altfel nu se explică.. Parcă zarurile sunt aruncate demult, doar ca nu știm noi. Parca acolo sus cineva a scris deznodământul acestui meci. La cum se prezenta Tottenham în prima repriza și cum juca Ajax..nici o șansă pentru Tottenham. Cineva acolo sus a vrut Tottenham.

poison_1
poison_1  •  09 Mai 2019, 10:49

Calificare norocoasa pt Tottenham. Ajax s.a apărat și a pierdut. Dacă jucau fotbal fără emoții le dădeau 4-0 și aia era. Mult ghinion. Bară Neres în tur, bară Zyech la 2-2, Tadic ratează șansa golului de 3-2 in prelungiri, Ajax repune mingea în min 94, dar o pierd imediat.. Ghinion! Tottenham e o echipă slabă. Ei și cu ManC au avut noroc. Mă aștept să câștige Liga, la penalty-uri. Are dreptate Agnelii când cere un nou format pt UCL.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează