INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BANJA LUKA - CFR 2-1 (3-4 LA GENERAL)

NOTE GSP 5 jucători de la CFR Cluj au fost cei mai slabi de pe teren

Ciprian Deac, printre cei mai slabi jucători de la CFR Cluj // FOTO: Imago
Ciprian Deac, printre cei mai slabi jucători de la CFR Cluj // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 08:09 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 09:23

CFR Cluj e în turul II al preliminariilor UEFA Champios League. S-a calificat cu greu, în prelungiri, pe terenul lui Borac Banja Luka, campioana Bosniei, scor 4-3 la general. 

Trupa lui Marius Șumudică nu a repetat jocul bun din manșa tur și a avut mari emoții pentru accederea în runda următoare a preliminariilor, calificându-se după prelungiri, la capătul unei prestații dezamăgitoare.

Dintre jucătorii campioanei, doar Alexandru Chipciu și Mike Cestor au ieșit în evidență. Mijlocașul a marcat în minutul 118 golul calificării, în timp ce fundașul a avut o intervenție decisivă la ultima fază a meciului. 

Ambii jucători au primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului.

5 jucătoride la Banja Luka au fost notați cu 7: Cetkovic, Vusurovic, Vranjes, Zakaric și Moraitis

La polul opus, s-au aflat cinci fotbaliști din lotul lui Șumudică. Arlauskis, Manea, Bouhenna, Costache și Deac au dezamăgit, fiind notați cu 5, cea mai mică notă din partidă. 

De la bosniaci, doar Zivkovic și Meleg au luat 5.

6a fost nota primită de Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj. Omologul său, Marko Maksimovic, a luat 7

5 jucători de la CFR Cluj au fost cei mai slabi de pe teren

Sunt antrenorul acestei echipe de o lună, în care am jucat trei meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea nu am avut atâtea ocazii de a marca. Și sunt antrenor de 17 ani. Am făcut un calcul. Cu Banja Luka acasă, în Supercupă și acum am avut peste 30 de situații de a marca. Ceea ce înseamnă că echipa joacă. Trebuia să închidem calificarea din manșa tur, când am avut o sumedenie de ocazii. Și acum, mi-a spus secundul că am avut nouă ocazii mari și două bare. Ăsta e fotbalul, trebuie să joci până în ultimul minut 
– Marius Șumudică

VIDEO Începe Liga 1! Totul despre CFR Cluj - FCU Craiova

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Explicațiile lui Șumudică după ce CFR s-a chinuit în Bosnia: „Am crezut că suntem calificați din tur” » Ce l-a deranjat la conferință: „Respectă-mă! Putea fi 7-0”

Cornel Dinu, tranșant după calificarea la limită a CFR-ului: „Acolo e o adunătură de specialiști de care nu sunt convins”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Iulie 2021, 11:02

Manea e veriga slaba ! Trimiteti-l la Tokyo daca mai este loc si vindeti-l ! Deac ar trebui sa isi puna ghetele in cui ...., dupa ce si-a prelungit contractul s-a culcat pe o ureche ! Luati-l pe Sorescu si ajutati Dinamo ca v-au facut campioni de cand nu mai pot fi ei in fata lui Becali si a FCSB-ului !!!!

dinamo100
dinamo100  •  14 Iulie 2021, 13:25

Aprecierile voastre sunt foarte subiective. Chipciu a fost salavator cu golul lui pe final, dar in rest a fost foarte slab. Nu are vigoare, viteza si nici chiar tehnica nu-l mai ajuta. Au fost mai multe situatii cand a facut niste preluari de Liga 3-a. Nu degeaba el nu si-a mai prea gasit loc de titular nici la Dan Petrescu, nici la E. Iordanescu. CFR ar trebui sa scape de el destul de repede.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  14 Iulie 2021, 10:55

Important este ca CFR merge mai departe, dar sa-l notati cu 7 pe Chipciu consider ca este hilar. Pai ce a facut pe teren in afara golului? Multe pase gresite, cu cateva minute inaintea golului, a avut o incercare de tragere la poarta din acelasi loc care a devenit pana la urma o incercare ca la rugby!!! P.S> toata echipa CFR-ului a avut o zi proasta....nu doar Chipciu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează