INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0 // Iuliu Mureșan laudă echipa creată de Dan Petrescu: „Nu vor avea probleme nici anul ăsta la titlu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 22:53

CFR Cluj a trecut de Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, în prima manșă a „dublei” din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Iuliu Mureșan, fostul președinte al campioanei României, crede că Dan Petrescu poate ajunge în grupele cupelor europene. 

„CFR a făcut un meci bun, un joc care îi poate aduce calificarea în turul următor. A jucat realist și a luat o opțiune serioasă. Dacă ar fi fost și Țucudean lângă Omrani poate mai marcau o dată. Maccabi e o echipă bună. Parcă israelienii sunt puțin peste Astana. CFR are un lot valoros, iar cu completările de acum va fi și mai puternică.

Eu cred că nu va avea probleme în a câștiga din nou campionatul în România. Îi văd mergând în turul următor și în Ligă, acolo unde va fi un adversar mult mai dificil. Sunt șanse și cu Celtic. Nu mai sunt chiar așa de speriat. Dacă reintră Țucudean, un jucător care dă gol din nimic, au șanse”, a declarat Iuliu Mureșan la GSP Live.

Vezi și:

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0 // FOTO » Omrani, din nou erou pentru CFR Cluj

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
rocky2
rocky2  •  25 Iulie 2019, 01:06

Normal ca nu vor avea probleme! Cine sa le puna probleme? Gigi pârnaie?

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  25 Iulie 2019, 05:24

CFR se va lupta la titlu cu Viitorul și U Craiova. Clona FC FCSB, zisă și "hai la Giurgiu! apoi hai repede la Pitești!" nu are nicio șansă.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  24 Iulie 2019, 23:19

.................se califica mai depare. Bravo !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează