INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV // FOTO Eroarea de pe tabela arenei „Dr. Constantin Rădulescu” care a stârnit râsete la Cluj

FOTO: ciprian.mihali
FOTO: ciprian.mihali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 21:21

CFR Cluj a trecut de Maccabi Tel Aviv, scor 1-0. O greșeală apărută pe tabela de marcaj a destins atmosfera pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Oamenii care se ocupă de mesajele afișate pe tabela de marcaj a stadionului campioanei au comis o greșeală gramaticală înaintea meciului cu Maccabi: „Vă rugăm să umflați bețele gonflabile CARE le aveți așezate pe scaune sau sub scaune! Împreună facem gălăgie pentru campionii noștri!”.

Gafa a fost taxată de unul dintre fanii „feroviarilor”: „Dacă se califică în Champions League, CFR va trebui să-și angajeze și un profesor de limba română. Până atunci vom asista cu adevărat la un meci de care pe care. Forza CFR!”.

Vezi și: 

EXCLUSIV Tot Gigi Becali dă cel mai mult! Cât a plătit din suma totală investită de CFR, FCSB și Craiova în transferuri 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
whiteredarad
whiteredarad  •  25 Iulie 2019, 09:15

Sinteti, evident "mai catolici decit...Papa" ! Asteptati de la oamedii din fotbal lectii de gramatica si exprimare, dar voi inchideti ochii...la altii. Normal CFR , cum insinuati Dvoastra, are indovizi care nu se exprima corect. de Becali...nu v-ati legat, ba mai mult...il cultivati !

m.dobrescu
m.dobrescu  •  25 Iulie 2019, 08:12

Râde ciob de oală spartă ! Uite cine s-a găsit să critice greşelile de exprimare în limba română, "academicienii" (!!!) gsp !

cneius
cneius  •  25 Iulie 2019, 07:16

Pe bune, ati facut un "articol" din asta ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează