INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FARUL - SHERIFF 1-0

Ce l-a iritat pe Hagi, după Farul - Sheriff: „Noi?! Scuzați-mă!”

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 23:04 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 23:32

Gică Hagi, antrenorul Farului, a vorbit despre victoria cu Sheriff (1-0) și a lăudat prestația echipei sale.

  • Returul e programat pe 18 iulie, de la 20:00, la Tiraspol
  • Dacă trece de Sheriff, Farul va prelua statutul de cap de serie și va juca împotriva învingătoarei dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa (0-4 în tur), în turul 2 preliminar din Champions League
  • Dacă este eliminată de gruparea din Tiraspol, Farul va „retrograda” direct în Conference League și va da în turul 2 preliminar peste învinsa „dublei” FC Urartu - HSK Zrinjski (0-1 în tur)

„Regele” a fost deranjat la interviul de la finalul meciului când i s-a transmis că moldovenii au considerat că Farul a avut noroc în meciul de la Ovidiu.

 „Noi?! Păi trebuia să fie 2-0 în minutul 10. Scuzați-mă! Ei au avut noroc, nu noi! Ce ocazii au avut? Au dat două pase între linii și a fost o greșeală a nostră. Putea să fie 3-0. Ei au avut o singură ocazie clară, când Diogo a căzut în careu după ce a fost lovit... nu pot să spun unde.

Restul? Ce ocazii au avut? Noi am avut ocazii singur cu portarul. Putea fi 3-0, dar a fost doar 1-0”, a spus Gică Hagi la OrangeSport. 

Concluzia lui Gică Hagi după Farul - Sheriff 

„Știam că aveam un adversar foarte bun, cu mai multă experiență. noi cu probleme noastre de la început... Dar am mizat pe omogenitate. Prindem ritm și intensitate. Asta e situația când începem devreme. Au fost unii jucători la loturi... Nu au minute, dar e bine că dau totul. Încet, încet vom avea ritm și intensitate”, a adăugat Hagi.

Citește și: 

„Am fi fraieri să nu ne calificăm” » Alibec, hotărât la interviuri: „Să facem istorie la Constanța!”

Nu doar FCSB va intra în Ghencea » Încă un club a primit acceptul pentru a folosi stadionul

Citește și:

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Nationala
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Belgia - Slovacia » Rivalele României de la EURO 2024 se înfruntă ACUM la Frankfurt. Informații de la stadion de la reporterii GSP
Euro 2024
Belgia - Slovacia » Rivalele României de la EURO 2024 se înfruntă ACUM la Frankfurt. Informații de la stadion de la reporterii GSP
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei
Nationala
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (24)
tororosso
tororosso  •  13 Iulie 2023, 12:52

După 45 de minute echipa perlelor a rămas fără oxigen . Marele Ali - Bec de 100 gâfâia de ziceai că este un vapor cu aburi . Noroc cu acel gol porcesc de au câștigat la limită . Returul va fi unul de foc , moldovenii mult mai bine pregătiți fizic îi vor sufoca iar regelui îi va dispărea rânjetul de pe față .

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  13 Iulie 2023, 11:02

sheriff asta dadea cel putin 5-0 la 10sb , Farul a castigat a facut puncte pt romania,bravo Hagi

zetanu
zetanu  •  13 Iulie 2023, 09:53
Postat de nefertem pe 13 Iulie 2023, 06:16

Uite astea nu-mi plac. A castigat un campionat, lumea l-a ridicat in slavi si-acum se urca in copac. Toata lumea a vazut ce meci de doi bani au facut, cu o echipa care la noi in campionat n-ar prinde play-off-ul.

Crezi tu asta, eu cred ca astia ar castiga la pas mamaliga. Adunati asa de pe plaja au pus probleme mari de tot Viitorului, dar daca se mai si pregatesc?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează