INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS

Tensiune maximă la Juventus: „Să ne fie rușine!” » Allegri refuză ideea demisiei! E susținut de președinte

Massimiliano Allegri, Foto: Imago Images
Massimiliano Allegri, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 12:39 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 12:44

Președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, le-a spus jucătorilor să le ceară scuze fanilor, dar nu vrea să-l concedieze pe Massimiliano Allegri (55 de ani) după 0-2 cu Maccabi Haifa, în Liga Campionilor: „Nu poate fi vina antrenorului dacă nu reușim să câștigăm un tackling”.

Situația nu e rea la Juventus. E critică. După 0-2 cu Milan, 0-2 cu Maccabi Haifa. A patra înfrângere în ultimele șase meciuri de Serie A și Champions League. Și bianconerii au mai multe eșecuri decât victorii în aceste două luni ale sezonului! 5-4!

Plus alte patru egaluri. Locul 8 în campionat și aproape să rateze calificarea în „optimile” Ligii. Nimeni nu se aștepta la o asemenea degringoladă la Torino. 

Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”
TRANSFER
Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”

Andrea Agnelli: „Sunt furios pentru ce am văzut” 

Mulți anunțau demiterea lui Massimiliano Allegri în cazul unei prăbușiri la Haifa, dar tehnicianul încă e susținut de președintele clubului.

Dacă am încredere în Allegri? Absolut, e problema unui grup, nu a unui singur om. Nu poate fi vina antrenorului dacă nu reușim să câștigăm un tackling. Allegri rămâne. La Juventus, analiza se face la sfârșitul sezonului”, a răspuns Andrea Agnelli la microfonul Sky Sports.

Agnelli e mai supărat pe jucători: „A fost o seară dificilă într-o perioadă dificilă, sigur una dintre cele mai complicate de când sunt președinte. Sunt aici pentru a-mi asuma responsabilitatea. Mi-e rușine și sunt furios pentru ce am văzut. Ar trebui să ne fie rușine și să le cerem scuze fanilor”

Massimiliano Allegri anunță: „Cantonament până la derbyul cu Torino” 

Allegri nu renunță. „Nu m-am gândit nicio clipă la demisie. Când o provocare devine mai grea, atunci e și mai frumoasă. E nevoie de curaj și pasiune pentru a trece peste aceste momente", a declarat Max. 

Tehnicianul italian a anunțat că, de astăzi, echipa e cantonament până sâmbătă, la derbyul cu Torino

Președintele Agnelli a spus «rușine»? Are dreptate. Prima repriză a fost printre cele mai slabe jucate de noi. Nu ne-a ieșit nimic. 

- Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

VIDEO. A bătut-o pe Juventus și apoi s-a sinucis din dragoste. Povestea tragică a lui Șurian Borali

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mbappe îi acuză pe șefii lui PSG că și-au încălcat promisiunile față de el

Seara surprizelor în Liga Campionilor » PSG, City, Real și Juventus, toate fără victorie! Tătărușanu, integralist în eșecul cu Chelsea

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează