INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER

Alertă la Manchester City, cu 4 zile înaintea finalei Ligii » Un titular nu a participat la antrenamentul de marți și este incert pentru meciul de la Istanbul

Kyle Walker este incert pentru finala Champions League, contra lui Inter. 
Foto: Imago
Kyle Walker este incert pentru finala Champions League, contra lui Inter. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 08:36 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 09:15

Fundașul dreapta al celor de la Manchester City, Kyle Walker (33 de ani), nu a făcut antrenamentul alături de colegii lui marți și ar putea să nu joace în finala Ligii Campionilor, contra italienilor de la Inter. 

  • Manchester City - Inter se joacă sâmbătă, 10 iunie, de la ora 22:00, pe arena Ataturk, din Istanbul. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1
Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”
FCSB
Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”

Kyle Walker, incert pentru finala Ligii Campionilor, Manchester City - Inter

Kyle Walker ar avea un mic disconfort în zona spatelui, iar staff-ul medical al lui Manchester City va încerca să-l recupereze pe fundașul cu 75 de selecții în naționala Angliei până la ora startului partidei, scrie cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Antrenorul catalan al „cetățenilor”, Pep Guardiola (52 de ani), a explicat de ce nu a participat Kyle Walker la antrenamentul de marți seară al englezilor. 

„Ieri (n.r. - luni) nu se simțea așa de bine, dar astăzi (n.r. - marți) și-a mai revenit puțin. Cu toate astea, nu am vrut să riscăm ca accidentarea lui să se agraveze. 

Vom vedea cum se va simți în zilele care vor urma”, a declarat Pep Guardiola, potrivit sursei citate anterior. 

Om de bază în angrenajul lui Manchester City în acest sezon, formație pentru care a jucat deja 38 de meciuri, Kyle Walker ar putea fi înlocuit în partea dreaptă a apărării englezilor de John Stones (29 de ani), fotbalist care, deși la bază este fundaș central, a mai jucat și pe această poziție. 

Manchester City, în cursă pentru tripla istorică 

După ce și-a adjudecat deja titlul în Premier League și Cupa Angliei, după ce a învins-o pe Manchester United în finală, Manchester City caută să câștige și Liga Campionilor, pentru a completa tripla istorică: campionat-cupă-UEFA Champions League. 

Manchester City ar fi a doua echipă din istoria fotbalului englez care reușește acest lucru. Prima a fost Manchester United, în sezonul 1998-1999. 

Citește și: 

David Mayoral, fostul mijlocaș de la Hermannstadt, s-a retras la 26 de ani: „Fotbalul a fost pasiunea mea, dar n-am mai putut îndura”

Recompensa primită de Simone Inzaghi, indiferent de rezultatul finalei Ligii Campionilor de la Istanbul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  07 Iunie 2023, 09:35

Supărare mare. Sa caute pe bancă nenea Guardiola, ca din cele 3 echipe pe care le are acolo, s’o găsi ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează