INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAYERN MUNCHEN

Vești bune pentru PSG, înaintea duelului cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor » Kylian Mbappe și Lionel Messi vor fi în lot pentru meciul cu nemții

ionel Messi și Kylian Mbappe au revenit la antrenamente și vor face parte din lotul lui PSG pentru meciul cu Bayern Munchen.
Foto: Imago
ionel Messi și Kylian Mbappe au revenit la antrenamente și vor face parte din lotul lui PSG pentru meciul cu Bayern Munchen. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 10:24 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 10:45

Kylian Mbappe (24 de ani), atacantul campioanei Franței, PSG, a revenit la antrenamente și va face parte din lotul parizienilor pentru confruntarea cu Bayern Munchen, din faza „optimilor” de finală din Liga Campionilor. 

  • PSG - Bayern Munchen se joacă marți, 14 februarie, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro
  • Returul se joacă pe data de 8 martie, la Munchen, liveTEXT pe GSP.ro

Superstarul grupării de pe „Parc des Princes” s-a antrenat alături de echipă duminică dimineață, informează cotidianul francez Le Parisien. De asemenea, Lionel Messi va face și el parte din lotul lui PSG.

Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”
FC VOLUNTARI - FCSB 1-2
Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

Kylian Mbappe și Lionel Messi, în lotul lui PSG pentru meciul cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor 

Deși se credea că Mbappe va lipsi timp de 3 săptămâni, accidentat fiind la bicepsul femural, se pare că francezul s-a recuperat și va putea fi folosit de Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, în meciul cu Bayern Munchen. 

Lionel Messi (35 de ani), extrema argentiniană a celor de la PSG, s-a antrenat separat, dar va fi și el în lotul parizienilor pentru înfruntarea cu campioana Germaniei. 

Sud-americanul s-ar fi accidentat în meciul pierdut de PSG la Marseille, scor 1-2, în faza „optimilor de finală din Cupa Franței. Acesta ar fi suferit o lovitură în zona ischiogambierilor, iar trupa din capitala Franței nu a vrut să riște, motiv pentru care Messi nu a fost în lotul deplasat de PSG la Monaco. 

Marco Verratti (30 de ani), mijlocașul central italian al francezilor, s-a antrenat alături de jucătorii care au evoluat mai puțin în meciul cu AS Monaco, pierdut de cei de la PSG cu scorul de 1-3, în etapa cu numărul 23 din Ligue 1. Campionul european a suferit o mică lovitură la nivelul șoldului, mai arată sursa citată anterior. 

Singurii absenți din lotul lui PSG vor fi mijlocașul central portughez Renato Sanches (25 de ani) și fundașul dreapta Nordi Mukiele (25 de ani). Ambii sunt accidentați în zona ischiogambierilor. 

VIDEO. Rezumat: AS Monaco - PSG 3-1

Citește și: 

David de Gea, două recorduri fabuloase stabilite în meciul câștigat de Manchester United pe terenul lui Leeds United, în Premier League

Ianis Hagi, schimbat la pauză în primul meci ca titular după aproape 13 luni

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează