INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - AS ROMA 5-2

LIVERPOOL - AS ROMA 5-2 // Mortul întors de la groapă » Roma speră în repetarea remontadei cu Barca: "Cine nu crede mai bine să rămână acasă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 11:38

AS Roma a pierdut categoric cu Liverpool, 2-5, în turul semifinalelor UEFA Champions League.

Antrenorul Di Francesco și directorul sportiv Monchi cred într-un nou miracol și-i montează deja pe giallorossi. ”Ne putem califica și cine nu crede, jucători sau suporteri, mai bine să rămână acasă!”

"La 5-0 eram morţi, dar acum avem puţină viaţă şi va trebuie s-o folosim la fel cum am făcut-o cu Barcelona. S-avem încredere şi să credem! Fanii ne vor sta în spate 90 de minute și pentru Liverpool va fi foarte dificil".

Mărturia lui Monchi, directorul sportiv al Romei, care după ce Firmino a semnat "dubla" se făcuse mic de tot și negru marți, în dreapta lui Totti pe Anfield, developează perfect resuscitarea giallorossilor cu defibrilatorul. Dzeko și Perotti au stropit cu apă vie mortul lui Di Francesco, întorcându-l din groapa săpată de "cormorani".

"Cine nu crede să stea acasă!"

"E nevoie de încă un miracol", titra Gazzetta dello Sport, ca să repare ce-a stricat de data asta antrenorul cu așezarea sinucigașă cu trei stoperi. Contra Barcei a visat frumos și i-a ieșit lui Eusebio, dar, la viteza de joc a lui Liverpool, Fazio, Manolas și Juan Jesus (4,5 media notelor în Gazzetta!) au fost ridiculizați de tridentul de foc, Salah, Firmino și Mané.

"N-a fost vorba de echilibru, am pierdut multe dueluri individuale. Reacția de final dă un sens însă returului. Ne putem califica, cine nu crede mai bine să rămână acasă!", spune DiFra. 

"Știu, acum sunteți toți antrenori și o să mă criticați pentru sistem. Am jucat bine în primele 20-25 de minute, dar atitudinea primează înaintea modulelor. Nimic nu e imposibil dacă muncești. Mulți jucători au greșit, și-au pierdut busola, dar e un proces de creștere al echipei. Roma nu e obișnuită cu astfel de meciuri. În retur, vreau o altă atitudine. 90 de minute sunt lungi pe Olimpico" Eusebio Di Francesco, antrenor Roma

6 șuturi a trimis pe poartă Roma din 14 încercări, Liverpool a avut 20, din care 14 cadrate

0 goluri a primit Roma în cele 5 meciuri pe "Olimpico" în actuala Ligă, marcând în total 8

9 înfrângeri a suferit Roma în ultimele 15 deplasări din Champions (doar o dată a învins)

1 victoriea reușit AS Roma în cele 6 confruntări cu Liverpool; "cormoranii" au trei succese

LIVERPOOL - AS ROMA 5-2

Au marcat: Salah 36, 45+1, Mané 56, Firmino 61, 69 / Džeko 81, Perotti 85)

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain (18 Wijnaldum), Henderson, Milner - Salah (75 Ings), Firmino (90Ă3 Klavan), Mané
Antrenor: Jurgen Klopp

As Roma: Alisson - Fazio, Manolas, Juan Jesus (67 Perotti) - Florenzi, De Rossi (67 Gonalons), Strootman, Kolarov - Ünder (46 Schick), Nainggolan - Džeko
Antrenor: Eusebio Di Francesco
Arbitru: Felix Brych (Germania)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
darth_2345
darth_2345  •  25 Aprilie 2018, 14:23

Spre deosebire de barsa, Liverpool are antrenor! :)

melcul_furios
melcul_furios  •  25 Aprilie 2018, 16:14

Minuni? Barcelona nu e obisnuita sa joace dur si daca are un adversar foarte violent si arbitrul permite jocul dur Barcelona se pierde, asa a pierdut cateva meciuri cu Chelsea a lui Mou, insa cand a fost un arbitru ce nu a tolerat jocul dur si unul de la Chelsea si-a luat rosu Mou nu a avut ce face. Liverpool insa vine exact din jocul ala dur, Roma nu are cu ce sa ii surprinda, de fapt asta a fost surpriza lor: Roma a crezut ca daca intra tare ii sperie insa rosii continua sa alerge si sa se ridice, fara sa stea in loc de intrarile lor dure. Si in plus, Liverpool are un atac foarte rapid, cu 4 jucatori care paseaza in viteza, nici Real nu face asta.

neaga1900
neaga1900  •  25 Aprilie 2018, 16:01

Daca in tur castigau doar cu 1-0, azi BArca era calificata! Nu mergeau la Roma cu aerele cu care au mers! Diseara daca Madridul prinde o zi buna si lusitanul deasemeni se anunuta o noapte dificila pt Bayern. Daca prind o zi ca in campionatul Spaniei va fi vai de ei! Ribery si Robben sunt cei mai "ofticati" pe cei de la Madrid... Sa castige cel mai bun. N-ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinale....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează