INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // VIDEO Leo Messi, ABANDONAT pe „Anfield Road” » Echipa și staff-ul Barcelonei au plecat fără argentinian de la stadion!

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 10:29

Barcelona a fost eliminată din semifinalele Champions League, după ce a pierdut cu 4-0 pe „Anfield Road” cu Liverpool. În tur, catalanii câștigaseră cu 3-0.

Leo Messi, starul argentinian al Barcelonei, a făcut un meci slab, fiind anihiliat complet de jucătorii lui Liverpool. La final, atacantul a fost surprins de camerele TV părăsind „ Anfield Road”.

Messi a trecut prin fața jurnaliștilor fără să răspundă la vreo întrebare, cu capul în pământ și a părut extrem de afectat de eliminare. 

eCHIPA A PLECAT FĂRĂ EL

După meci, Leo Messi a rămas să dea probă de urină la testul antidoping. Testul a durat mai mult decât în mod normal, iar Messi a fost lăsat la stadion.

Imediat după finalul partidei, șefii Barcelonei i-au grăbit la aeroport pe jucători și pe cei din staff și au plecat fără Messi, anunță The Sun. Astfel, argentinianul a plecat către aeroport mai târziu, alături de un oficial al echipei.

Citește și:

Liverpool, la fel ca-n finala Champions League din 2005! Coincidența uluitoare de la meciurile cu AC Milan și Barcelona

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
robertino2
robertino2  •  08 Mai 2019, 11:09

"Leo Messi, starul argentinian al Barcelonei, a făcut un meci slab, fiind anihiliat complet de jucătorii lui Liverpool." Messi a dat 4 pase geniale, i-a lasat de 4 ori singur cu portarul pe Alba de 2 ori, pe Coutinho si pe Suarez. Daca asta inseamna meci slab....ziaristi profesionisti, ce poti sa mai zici.

nelu_faget
nelu_faget  •  08 Mai 2019, 11:21

Messi n-a facut deloc un meci slab. Coechipierii lui n-au existat pe teren. Coutinho e cea mai mare teapa din istoria Barcelonei, un fel de Golofca pentru Gigi

855348404799790
Ana Tudor  •  08 Mai 2019, 12:08
Postat de Cris Juganaru pe 08 Mai 2019, 12:01

Cand pierzi, consecutiv, doua calificari in finala UCL, cu reveniri de la 3 -0, echipa in speta, in frunte cu starul sau (Messi), reprezinta nu doar dovada unei evolutii fffff. slabe, dar chiar a unei umilinte indiscutabile, nascuta dintr-o neputinta de a-si depasi conditia per ansamblu. Iar in cazul dat nu se cade sa-i luati apararea. Nu exista scuze pt, nu evolutia slaba (asta se intampla daca pierdea calificarea in conditii normale, egale pt adversari), ci rusinea dovedita. Un meci slab a facut Barca in tur, cand, desi a castigat cu 3-o (scor care, in mod evident, nu a reflectat realitatea jocului), a fost dominata pe propriul teren in cea mai mare parte a meciului (scorul putand fi usor in favoarea adversarilor). Sa nu uitam ca Barcelona, in afara dominarii campionatului intern, nu a reusit de f. multi ani sa se apropie de trofeul continental suprem. Si asta spune multe despre forma, valoarea, capacitatea acestei componente a echipei (incluzand atat jucatorii, implicit pe Messi, cat si antrenorii si conducatorii clubului) de a face fata unei competitii continentale. Oricum, ceea ce merita spus dupa meciul asta, de catre toti, in mod obiectiv (fani sau nu), este un singur lucru: Felicitari incredibilei echipe Liverpool!

Cata dreptate avea Petre Tutea sa se teama de cei ca tine! Si cand mai esti si fudul cum te dovedesti atunci chiar ca esti destul!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează