INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RANGERS - PSV EINDHOVEN

Antrenorul lui Rangers lasă de înțeles că ia în calcul o despărțire de Ianis Hagi: „Nu e la nivelul optim. Vom vedea care e situația până la finalul ferestrei de transferuri”

Michael Beale, antrenor Rangers
Michael Beale, antrenor Rangers

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 18:57 / Actualizat luni, 21 august 2023 19:13

Antrenorul celor de la Rangers, Michael Beale (42 de ani), a vorbit despre situația mijlocașului Ianis Hagi (24 de ani), fotbalist care nu a fost inclus în lotul convocat de scoțieni pentru „dubla” cu olandezii de la PSV Eindhoven, din play-off-ul UEFA Champions League. 

Fiul lui Gheorghe Hagi nu a fost convocat pentru meciurile pe care vicecampioana Scoției, Rangers, le joacă în compania celor de la PSV Eindhoven, o reeditare a confruntării din finalul verii trecute, când cele două s-au întâlnit tot în play-off-ul Ligii Campionilor. 

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului tur, de marți seară, Michael Beale a vorbit despre situația românului. Englezul a precizat că Ianis vrea să joace în fiecare meci al lui Rangers, dar trebuie să-și câștige locul în echipă, întrucât nimeni nu e sigur de locul de titular în cadrul grupării de pe Ibrox Park. 

El a lăsat să se înțeleagă și că internaționalul român ar putea pleca pânâ în septembrie.

Mihai Stoica nu a mai rezistat! Izbucnire în studio: „Poate mă enervez! Pe Hagi de ce nu-l trage nimeni la răspundere?”
FCSB
Mihai Stoica nu a mai rezistat! Izbucnire în studio: „Poate mă enervez! Pe Hagi de ce nu-l trage nimeni la răspundere?”

Michae Beale, antrenorul lui Rangers, a vorbit despre situația lui Ianis Hagi: „Nu e la nivelul optim în momentul de față”

„Nu am nicio problemă cu Ianis. Cred că Ianis, așa cum a spus-o și el, e foarte fericit atunci când joacă fotbal. A stat pe bară un an și vrea să joace. Vrea să joace în fiecare săptămână. Vom vedea care e situația în cazul lui până la finalul ferestrei de transferuri. 

Cred că s-a descurcat bine atunci când a fost folosit în meciul din weekend. El a reintrat în circuitul echipei împotriva lui Partick Thistle. Era clar la acel moment că nu era pregătit. 

A muncit mult de-a lungul verii pentru a intra în formă. Nu aș spune că e la nivelul optim în acest moment. Am purtat o discuție serioasă cu el. E un jucător cu care am o relație puternică din punct de vedere personal. 

El vrea să fie un membru important al echipei și să joace în fiecare săptămână. Dar nimeni nu e sigur de asta aici, la Rangers. Se luptă pe acea poziție cu Todd Cantwell și poate cu Sam Lemmers. De asemenea, va reveni și Tom Lawrence. 

Trebuie să vorbim mai mult despre ce are nevoie Ianis pentru a reveni la nivelul pe care îl avea înainte. În culise s-au întâmplat multe lucruri. Ianis și agentul lui au căutat diferite soluții”, a precizat Michael Beale.

Ianis Hagi, numai 37 de minute bifate în acest sezon în tricoul lui Rangers

Ianis Hagi a bifat numai 37 de minute în cele 5 meciuri oficiale pe care Rangers le-a disputat în acest început de sezon. Românul a bifat 3 minute în turul cu Servette Geneva, 2-1 pentru scoțieni, în manșa tur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, și 34 de minute în victoria din Cupa Ligii Scoției, 2-1 contra lui Greenock Morton. 

A fost rezervă în meciurile cu Kilmarnock (0-1), Livingston (4-0), ambele din campionat, precum și la returul cu Servette, din Elveția, 2-2. 

Citește și: 

Ilie Dumitrescu a discutat cu Gică Hagi despre situația lui Ianis: „Știți cum este mental?”

Probleme în vestiarul lui PSG. Căpitanul Marquinhos este contestat de o parte a colegilor de la campioana Franței

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
Danni23
Danni23  •  24 August 2023, 03:43

Beale dispari *** *** Pai cum ba Ianis cu Steven Gerrard si cu Giovanni Van Bronkhorts antrenori care au fost jucatorii de talie mondiala l-au pus pe Ianis titular in 80% de meciuri si vi tu prapaditule sa-l pui rezerva? Rusine!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chepandy777
chepandy777  •  21 August 2023, 23:19

Nu cred ca-l prinde paltonul pe shrekul asta de Beale.

gigimarga2
gigimarga2  •  21 August 2023, 22:26

Na belea Gicuță.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează