INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN

Oliver Kahn, legenda lui Bayern, invitat la meci de Real!

Oliver Kahn, dreapta/ foto: Imago Images
Oliver Kahn, dreapta/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 22:47 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 23:48

Șefii lui Bayern l-au ignorat pe fostul lor portar și director executiv, după ce l-au demis în mai anul trecut cu scandal.

Ca portar al lui Bayern, Oliver Kahn a devenit o legendă. Dar apoi, în calitate de director executiv al clubului, n-a convins și șefii l-au demis la finalul sezonului trecut. Reproșându-i-se, printre altele, demiterea antrenorului Julian Nagelsmann.

Președintele de onoare Uli Hoeness l-a criticat dur pe Oliver Kahn

Președintele de onoare Uli Hoeness l-a criticat dur, Kahn i-a răspuns, iar tensiunile au persistat multă vreme. Chiar dacă ulterior situația s-a ameliorat, a rămas o anume răceală, astfel că fostul internațional n-a mai fost invitat la evenimentele organizate de club. Și nici la „dubla” cu Real Madrid.

Dacă n-a făcut-o fostul său club, a făcut-o gruparea blanco! Iar miercuri seară, Oliver a fost surprins la intrarea în stadion. Un videoclip publicat de Revelo l-a arătat pe fostul portar în mulțimea din fața Bernabeu-ului.

Oliver Kahn s-a întâlnit cu Raul și cu Fernando Alonso

La început, s-a aflat în fața sectorului greșit. „42? 48!”, a spus Kahn în timp ce se uita pe smartphone-ul său: „Asta înseamnă că ar trebui să fie acolo, jos”. Imaginile arată că în cele din urmă a ajuns unde trebuia. Kahn a fost văzut în tribună alături de fostul star al Realului, Raúl, și de pilotul de Formula 1, Fernando Alonso.

VIDEO. Oliver Kahn, surprins la intrarea pe Santiago Bernabeu

Kahn nu se dezice însă de Bayern. „Sunt încă foarte implicat în lumea fotbalului și pentru că inima îmi bate pentru FC Bayern, abia aștept să particip la un meci important în seara asta”, a scris fostul portar pe platforma X .

Suporterii l-au poreclit „Titanul” pe Oliver Kahn

Adus de la Karlsruhe, el a apărat poarta bavarezilor între 1994 și 2008. Timp în care a câștigat cu munchenezii 8 campionate, 6 Cupe ale Germaniei, 6 Supercupe ale Germaniei, Cupa UEFA 1996 și Liga Campionilor 2001. În semn de prețuire, suporterii l-au poreclit „Titanul”.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează