INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - REAL MADRID

”Exercițiu de supraviețuire”. 22 de accidentări și 17 jucători out pentru Real Madrid în ultimele trei luni!

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 13:09 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 13:12

S-a rupt iar Hazard (29 de ani) și Zinedine Zidane (48 de ani) se confruntă cu o gravă criză de efectiv. „Lista problemelor fizice ale jucătorilor blancos pare fără sfârșit”, dezvăluie Marca.

Real își poate rezolva calificarea în "optimi" de mâine seară, dacă își ia revanșa la Kiev în fața lui Șahtior (2-3 în tur). Numai că Zidane trebuie să se descurce în condițiile unei teribile crize de lot. "Exercițiu de supraviețuire" a titrat Marca în avancronica partidei, prezentând situația după ce s-a rupt iarăși Eden Hazard, la 1-2 cu Alaves, belgianul ajungând la 70 de zile out în ultimele trei luni!

Doar portarii au scăpat

Cifrele sunt groaznice pentru antrenorul francez. 22 de leziuni ce au afectat 17 jucători. 86 de zile pe tușă ale noilor veniți. 50 de zile fără fundași dreapta. 120 de zile absență a tridentul ofensiv de gală. 18 zile lipsă pentru căpitanul Ramos. 4 jucători pozitivi la COVID-19 în noiembrie. 98 de zile pe margine în cazul stoperilor, 22 de zile out Benzema și 44 de zile K.O. Valverde și Ødegaard! Toate compartimentele lui Zizou au suferit pierderi "demolatoare", cu excepția porții Madridului.

VIDEO Noul „Santiago Bernabeu“ arată bestial!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Acuzații de rasism în Premier League! Cavani riscă să fie suspendat minimum trei etape

Ianis Hagi, integralist pentru Rangers în Cupa Ligii. Ce notă a primit românul și ce a scris presa din Scoția

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează