INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL MADRID

Thomas Tuchel o amenință pe Real Madrid: „Va intra și va marca!”

Thomas Tuchel // FOTO: Imago
Thomas Tuchel // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 18:42 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 19:42

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, a anunțat că Serge Gnabry, autorul unui gol în prima manșă a „sfertului” cu Arsenal (2-2), e recuperat după leziunea musculară suferită în acea partidă și va fi pe teren în semifinala cu Real Madrid.

  • Prima manșă a „dublei” Bayern Munchen - Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor, va avea loc marți, de la 22:00, și va fi liveTEXT la GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Finala din semifinalele Ligii Campionilor, Bayern Munchen - Real Madrid, a început deja! Antrenorul bavarezilor, Thomas Tuchel, a vorbit despre duelul de marți cu madrilenii la conferința de presă dinaintea meciului de campionat cu Eintracht Frankfurt, programat sâmbătă.

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul

Thomas Tuchel anunță revenirea lui Serge Gnabry cu Real

Și a făcut-o cât se poate de ofensiv! El a anunțat revenirea lui Serge Gnabry și a dat și un pronostic. „Serge este refăcut, va reintra marți, împotriva lui Real, și va marca!”, a punctat Tuchel. Gnabry a suferit o leziune musculară în prima manșă a „sfertului” cu Arsenal (2-2), de la Londra, și a ratat returul.

Altfel, tehnicianul german a fost surprins să afle că suporterii lui Bayern au lansat o petiție prin care solicită clubului să-l păstreze în funcție și sezonul viitor. Demersul lor a fost semnat deja de 11.500 de fani.

Thomas Tuchel a luat act de petiția suporterilor, dar spune că „n-are prioritate”

„Chiar dacă subiectul este unul plăcut pentru mine, nu este o problemă care să aibă prioritate. Următoarele unsprezece zile nu pot fi despre nimic altceva decât fotbal și obiectivul pe care îl putem atinge cu toții.

Pe de o parte, trebuie să continuăm să strângem puncte în Bundesliga, pe de altă parte vrem să ajungem în finala Ligii Campionilor”, a comentat Tuchel, care în ianuarie, după un 2-2 cu VfL Bochum, a convenit cu conducerea clubului să rezilieze la vară contractul scadent în 2025.

Mare favorit să-i succeadă pe bancă este actualul selecționer al Austriei, Ralf Rangnick, dar fanii nu-l vor. Iar jucătorii l-au refuzat deja o dată, în 2019, când s-a pus problema înlocuirii lui Niko Kovac.

Am văzut câteva meciuri ale Realului împreună cu analiștii noștri. Au o mare calitate individuală și sunt excelenți pe tranziție. Sunt mereu capabili să depășească momentele dificile, în orice moment, și de aceea extrem de periculoși
- Thomas Tuchel, antrenor Bayern

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid » 40 ani de la Univ. Craiova - Bayern // Legendele Craiovei Maxima, elogiate înainte de derby-ul cu Rapid

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează