INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMILE DE FINALĂ

VIDEO + FOTO Seară MONUMENTALĂ în Champions League! Juventus, revenire incredibilă cu un hattrick magic reușit de Ronaldo + Schalke DISTRUSĂ de City

FOTO: Reuters +41   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 23:52

Juventus și Manchester City s-au calificat în sferturile de finală din UEFA Champions League. Dacă pentru City a fost o misiune ușoară, câștigând cu 7-0 în fața lui Schalke, pentru torinezi a fost nevoie de un Ronaldo într-o zi magică. Cristiano a punctat de 3 ori și a întors de unul singur rezultatul din tur.

  • Manchester United, Tottenham, FC Porto și Ajax Amsterdam s-au calificat în sferturi săptămâna trecută.
  • Miercuri, de la ora 22:00, se vor juca: Lyon - Barcelona (0-0 în tur) și Liverpool - Bayern (0-0 în tur)

FINAL JUVENTUS - ATLETICO MADRID 3-0 (Ronaldo 27, 48, 86)

VEZI AICI LIVETEXT

VEZI AICI VIDEO

Atletico Madrid pornea ca mare favorită în dubla cu Juventus după ce a câștigat în tur, în Spania, scor 2-0. Numai că echipa lui Diego Simeone a făcut un meci dezastruos în Italia.

N-a tras nici măcar un șut pe poartă și a fost umilită de Juventus, scor 0-3. Cristiano Ronaldo a fost din nou omul serii pentru campioana Italiei. A deschis scorul în minutul 27, cu o lovitură de cap incredibilă.

Apoi, în minutul 48, a fost servit de Cancelo și a reluat din nou cu capul, iar mingea a depășit linia porții înainte ca Oblak să o respingă. Kuipers a validat reușita cu ajutorul tehnologiei liniei porții.

Totul s-a terminat pentru Atletico în minutul 86. Correa a făcut un fault prostesc și arbitrul olandez a dictat penalty. Cristiano a transformat și a calificat-o pe Juventus în sferturile de finală din Champions League.

Echipele de start:

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Emre Can, Pjanici, Matuidi - Bernardeschi, Mandzukici - Cristiano Ronaldo
Rezerve: Perin, Rugani, Nicolussi, M. Kean, Dybala, Caceres, Bentancur

Atletico Madrid: Oblak - Arias, Giménez, Godín, Juanfran - Sául, Koke, Rodri, Lemar - Griezmann, Morata
Rezerve: Adan, Savici, Montero, Vitolo, Mikel Carro, Kalinici, Correa

***

FINAL MANCHESTER CITY - SCHALKE 7-0 (Aguero 35, 38, Sane 43, Sterling 53, B. Silva 71, Foden 78, Jesus 84)

VEZI AICI LIVETEXT!

VEZI AICI VIDEO!

Pentru Manchester City returul cu Schalke a fost mai degrabă un antrenament cu public, decât o manșă retur în care nemții să încerce ceva, după ce pierduseră turul cu 2-3.

Doar 35 de minute a fost liniște la poarta lui Schalke, care în mai puțin de o oră a încasat 7 goluri. Aguero (2), Sane, Sterling, Silva, Foden și Jesus au punctat pentru formația lui Pep Guardiola care se califică în sferturile de finală cu scorul general de 10-2.

Echipele de start: 

Manchester City: Ederson - Walker, Danilo, Laporte, Zinchenko - Gundogan, Silva, Sterling - Sane, Aguero, Bernardo
Rezerve: Murici, Stones, Humphreys, Delph, Foden, Mahrez, Jesus

Schalke: Fahrmann - Stambouli, Sané, Bruma - Serdar, McKennie, Bentaleb, Oczipka - Konoplyanka, Embolo, Burgstaller
Rezerve: Nubel, Mendyl, Rudy, Matondo, Kutucu, Skrzybski, Teuchert

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (84)
adriann_
adriann_  •  13 Martie 2019, 02:34
Postat de dinamo_fan pe 13 Martie 2019, 01:34

tu iei in calcul doar echipa nationala, la competitii care au loc o data la 4 ani, unde joci 7 meciuri in total daca ajungi pana in finala. Messi o cara pe Barcelona si Ronaldo pe Real o data sau chiar de 2 ori pe saptamana, saptamana dupa saptamana. UCL este o competitie la un nivel cu vreo 3 clase peste orice campionat european sau mondial. Maradona a fost un jucator fantastic pentru vremea lui, cand fotbalul era cu totul si cu totul altceva. Fundasii din ziua de azi il faceau pe Maradona pachet si il trimiteau in plic inapoi in Argentina. tot ce inseamna sport in mileniul 3 e ceva ultrarafinat fata de ce se juca prin anii 70, 80 si chiar 90.

Doar ca alea 7 meciuri sunt cu frecventa mare, cu intensitate absolut maxima si contra unor adversari de multe ori extrem de diferiti. La un CM poti lejer prinde o echipa din Africa una din America de Sud si una din Europa in grupa, de multe ori dai de adversari pe care nu i-ai intalnit niciodata etc etc. In plus, e vorba de un eveniment de importanta planetara, care incheie un ciclu de 4 ani. Cu totul altceva decat taca-taca in UCL, an de an aceleasi echipe, adversari care se stiu cu ochii inchisi etc etc. Asta ca sa nu mai vorbim ca Messi si Cristinel sunt super-protejati de arbitri, uita-te atent la faultul facut de ala de la Bilbao asupra lui Maradona, daca i-ar face Ramos asta lui Messi l-ar da astia afara de pe planeta :))) Cine l-a prins jucand pe Maradona rade cu lacrimi de afirmatii gen "Messi/Cristinel sunt mai buni". E ca si cum ai compara doua BMW seria 3 din 2019 cu un Ferrari F40.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  13 Martie 2019, 02:17

Cosmar Real 7 s-a-ntors! Atletico si Simeone nu vor mai dormi o luna. Geniul Ronaldo si Juve sunt inegalabili. Va dati seama ce oftica a mancat argentinianul dupa ce pregatise autobaza pentru retur? Inca o data se dovedeste ca atunci cand vrei sa pacalesti fotbalul acesta se intoarce impotriva ta. Pe de alta parte, Florentino va ramane cu un os in gat dupa gafa monumentala de a-l fi cedat pe CR7 la Juve in timp ce Real a ajuns o echipa pamanteana si la propriu si la figurat. Bravissimo Ronaldo, bravissimo Juve!

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  13 Martie 2019, 00:56
Postat de adriann_ pe 13 Martie 2019, 00:49

Bine, tu esti becalist si probabil nascut dupa 90, ce pretentii sa ai. :))) Cam asa se juca atunci https://www.youtube.com/watch?v=f9_f9UrizSk Messi si Cristinel n-au luat un fault de-asta amandoi la un loc...

Fara sa jignesti nu stii?Sunt nascut in 77 daca vrei sa stii.Si imi dai exemplu de un jucator.Probabil ca ai vazut finala aceea contra angliei.Cand Maradona pleaca cu mingea de la jumatea terenului si dribleaza tot ce ii iese in cale.Zic ca in ziua de azi cat de mare ar fi fost Maradona tot nu ar mai fi putut sa faca ce a facut atunci.Dar am uitat ca tu stii totesti expert in tot si in toate,mai alest in drept,medicina,matematica,fizica,romana si mai ales fotbal.(vezi ce se intampla cand bei prea mult te crezi zmeul zmeilor)

Vezi toate comentariile (84)
Comentează