INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Blestemul oltenilor? Reghecampf, eliminat la debutul în Cupa Regelui chiar de fostul fotbalist din Superliga!

Laurențiu Reghecampf // sursă foto: Twitter @ KingCupSA
Laurențiu Reghecampf // sursă foto: Twitter @ KingCupSA

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 23:22 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 23:31

Al Tai a pierdut primul meci cu Laurențiu Reghecampf (48 de ani) pe bancă. Al Faysaly, locul 6 în liga secundă din Arabia Saudită, a eliminat echipa românului din 16-imile Cupei Regelui, scor 2-0, cu gol Arnold Garita, fostul atacant al lui FC Argeș!

Laurențiu Reghecampf a preluat-o pe Al Tai și a întâlnit un fost jucător din SuperLigă chiar la debutul pe banca noii sale echipe.

Al Tai a înfruntat-o pe divizionara secundă Al Faysaly în 16-imile Cupei Regelui Arabiei Saudite, iar duelul s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru trupa lui Reghe, la care Marko Duganzdic a fost titular.

Cu ultimul transfer la atac! » Ultimele vești de la FCSB, înaintea debutului în Cupa României Betano: cum ar putea arăta primul „11”
FC BIHOR - FCSB
Cu ultimul transfer la atac! » Ultimele vești de la FCSB, înaintea debutului în Cupa României Betano: cum ar putea arăta primul „11”

La debutul pe banca lui Al Tai, Laurențiu Reghecampf a fost eliminat din Cupa Regelui

După o primă repriză fără goluri, Al Faysaly a lovit de două ori în partea secundă, reușita de 1-0 aparținându-i unui atacant trecut prin SuperLigă, Arnold Garita, ex-FC Argeș.

Blestemul oltenilor? Reghecampf, eliminat la debutul în Cupa Regelui chiar de fostul fotbalist din Superliga!
Garita, în stânga, a înscris în poarta echipei lui Reghecampf

Joy-Lance Mickels, gol în minutul 87, a stabilit scorul final, 2-0.

Reghecampf a început astfel catastrofal mandatul la Al Tai și va avea o misiune extrem de complicată în a-i atrage pe fani de partea sa. Mai ales că Al Tai nu merge deloc bine nici în campionat, unde sub comanda fostului antrenor a înregistrat două victorii, un egal și 4 înfrângeri în 7 meciuri.

Tot despre stranieri:

S-a răzgândit Boloca? Presa italiană anunță că ar putea răspunde afirmativ convocării la naționala României » Edi Iordănescu nu vrea, însă, să-l mai cheme!

Superlovitură liberă! Nicolae Stanciu a marcat al doilea gol în patru zile pentru echipa lui Cosmin Contra

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dandana
dandana  •  27 Septembrie 2023, 09:53

Și apropo este karma nu blestem. Mulți nu-l voiau la Craiova din suporteri, ce a făcut Reghe în ultimi ani sa suferim tare. Merge în Arabia la bani, nu-l mai interesează performanța și de aceea a ajuns sa fie mediocru ca antrenor. Nu mai are viziune, nu învață. El a preferat sa se îndrăgostească și sa ia banii arabilor degeaba. În câțiva ani Arabia va fi slabă din nou, banii mulți se dau pe jucători precum Ronaldo, care sa fim serioși, acest hapsân ar manca *** dacă ii dai bani. Penteu mine Arabia este un cimitir al jucătorilor care vor sa moară în glorie, în Europa nu mai poți juca tu așa. Auzi joci cu Neymar, dacă neimar nu punea niciodată nu ajungea acolo sa dea în spate. Ca și Ronaldo și Messi și mesi pentru mine au ajuns nimicuri unde contează. Poate nu mai are Europa mulți bani, dar va reveni în scurt timp cum ii este locul. Bani spălați se vor termina și la Arabi, apoi ce? Cât despre Reghe ii dorim o carieră frumoasă, dar niciodată nu va mai avea loc în Craiova. Ok! Ii faci lui Rotaru asta, dar nu suporterilor care contau. Pentru noi nu este decât R. I. P REGHE Forever. Cu toate astea noi fani ii dorim de bine, sa nu uităm că are și el o familie care trebuie aduși și banii pentru ea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  27 Septembrie 2023, 09:42

Pin primul rând ar trebui să dăm vina pe Rotaru de tot haosul creat. Reghe aplecat ca nu avea cu ce, bine în ultimul timp avea dreptate Anamaria ca nici antrenor nu mai este. L-a răpus Becali ca antrenor, și asta este rușinos pentru toți antrenori din România. Rotaru trebuie sa demisioneze din funcția de președinte și adus cineva care se pricepe, adus antrenor cu caracter și nu Papură care este un fel de Napoli la Craiova. Bai devine jenant, să pui antrenor pe Papură care este urât de suporteri pana la moarte ca este sifonar, acuma mai este și Bon. Ce dracu este în clubul ăsta, ca este un haos total. Haideți la stadion și fiecare meci să tipăm tot meciul ca Rotaru sa lase profesioniștii să-și facă treaba, iar familia rotaru sa plece din conducerea clubului. Dacă ar fi fost buni, nu era nimic rău. Dar frate Craiova nu face investiți în viitor, Craiova nu are o strategie corectă, și ma uit la jucători ăștia ca sunt pisici fără gheare și ei poarta stema cu leul. Haideți sa facem treaba asta cu stadionul să-l readucem pe Craioveanu și Cîrțu și lăsați sa își spună părerea și opiniile. Sa se aducă jucători în locul vedetelor de carton, să aducem masiv jucători, iar cei care nu mai fac față sa plece. Nu este posibil să ne lăsăm prostiți și de data asta ca și la Mititelu. Rotaru devine ce-l care îngroapă Craiova! Rotaru este noul Mititelu înafară de investiți. Măcar ala a investit ceva

calinescu_
calinescu_  •  27 Septembrie 2023, 09:29

Reghe fara TOMY NEUBERT e zero barat ....!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează