INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Cicâldău, aproape de transferul carierei? Românul a fost urmărit de un scouter al lui Atletico Madrid la meciul cu Barcelona

Alexandru Cicâldău // Foto: Imago
Alexandru Cicâldău // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 09:50 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 10:10

Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Kerem Akturkoglu (23 de ani) au fost urmăriți de un scouter al lui Atletico Madrid, în remiza reușită de Galatasaray, scor 0-0, pe terenul Barcelonei, în prima manșă a optimilor de finală Europa League.

Partida de pe Camp Nou cu FC Barcelona a fost un bun prilej pentru jucătorii tineri de la Galatasaray să se remarce în fața celor mai importante cluburi din Europa. Potrivit cotidianului spaniol AS, un scouter al lui Atletico Madrid a venit să vadă la lucru „perlele” grupării Cim Bom Bom, Alexandru Cicâldău și Kerem Akturkoglu.

Dezvăluire incredibilă de la Liverpool-Steaua: „Ne-au bătut încă de la vestiare. Pe Anfield, noi fumam ascunși după autocar, plini de fum, ei erau la costum și fumau trabuc”
GSP LIVE
Dezvăluire incredibilă de la Liverpool-Steaua: „Ne-au bătut încă de la vestiare. Pe Anfield, noi fumam ascunși după autocar, plini de fum, ei erau la costum și fumau trabuc”

Alexandru Cicâldău, urmărit de un scouter al lui Atletico Madrid

Gudi Pozo, un scouter al lui Atletico Madrid, apropiat al directorului sportiv Andrea Berta, a urmărit evoluțiile lui Alexandru Cicâldău și Kerem Akturkoglu din partida cu Barcelona.

Cicâldău a intrat pe teren în minutul 79, în locul lui Sofiane Feghouli, și a jucat într-o poziție avansată, în spatele atacantului. Potrivit sursei citate, principala țintă a lui Atletico este turcul Kerem Akturkoglu. Extrema lui Galatasaray este monitorizată de o bună perioadă de colaboratorii lui Diego Simeone. Akturkoglu a fost titular la oaspeți și a avut o evoluție foarte apreciată.

Cicâldău, urmărit și de scouterii de la Sampdoria

Alexandru Cicâldău a fost urmărit pe Camp Nou și de scouterii de la Sampdoria, au anunțat turcii de la Aksam Spor. În cazul în care transferul acestuia se va realiza în schimbul a 10 milioane de euro, așa cum s-a anunțat în ultima perioadă, românul va deveni al cincilea cel mai scump fotbalist vândut de Galatasaray.

9 milioane de euroeste cota de piață a lui Cicâldău, potrivit Transfermarkt

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Al Khelaifi începe curățenia la PSG cu unul dintre Messi, Neymar și Mbappe!

Fanii lui Chelsea au luat atitudine după iureșul cu Abramovich » Imaginile devenite virale

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
flosud97
flosud97  •  11 Martie 2022, 13:02

Va dati seama cici nu joaca nici la turci dar atletico Madrid vor sa-l transféré ha ha ha ha ha ha, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelus
dorelus  •  11 Martie 2022, 12:54

Oameni buni chiar ne luați de tâmpiți? Asta n-are loc la Galatazaray și vin cei de la Madrid să-l vadă? Voi chiar nveti bun-simț? Că de profesionalism nu se poate vorbi... Vai de fundul vostru...

valyomanyd
valyomanyd  •  11 Martie 2022, 12:37

A jucat 15 min, a avut ce sa vada ?:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează