INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Alt motiv pentru care Reghecampf a plecat de la arabi » Șeicul a dat versiunea lui

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 19:02

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Al Wahda, formația din Emiratele Arabe Unite al cărei antrenor a fost până de curând. Ahmed Al Rumaithi, șeicul care se ocupă de clubul din Abu Dhabi, a explicat motivul despărțirii de antrenorul român.

"Am avut o întâlnire cu cei din conducerea clubului și am ajuns la concluzia că nu mai putem continuă împreună din cauza rezultatelor recente.

Este complet fals că antrenorul și-a dorit să plece, dar în situația în care ne aflăm era necesară o schimbare deoarece aveam două opțiuni: fie schimbăm antrenorul, fie jucătorii. Iar jucătorii este dificil să îi schimbi.

Este complet fals că Reghecampf ne-a cerut să aducem jucători și noi am refuzat asta!”, a spus Al-Rumaithi pentru Al Bayan.

Citește și:

E rege doar din despăgubiri! Sumele COLOSALE primite de Reghecampf după ce a fost dat afară din Golf

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
lake1001
lake1001  •  30 Noiembrie 2018, 02:44

Ps. Reghe nici nu a fost antrenor la arabi....el săracul a fost fugit de acasa.

balauru48
balauru48  •  29 Noiembrie 2018, 21:18

Reghe a fost demis pentru ca asculta manele in vestiar cu volum maxim.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  29 Noiembrie 2018, 23:52

Minciuni si dezinformari “marca Reghecampf “!! Realitatea este una singura....Reghe este un antrenor modest, nu stie sa antreneze echipe de pluton, dar nici nu este capabil sa formeze echipe !! Sa-i ridice lui Becali o statuie in curtea vilei sale de la Snagov ca l-a angajat la Fcsb !! A castigat doua campionate, dar a si pierdut doua, cu echipa care avea cei mai buni jucatori din tara. Atata poate !!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează