INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROCES

Sentință de 350.000 de euro pentru Anamaria Prodan » „Să plătească și să stea cu capul în pământ”

Anamaria Pordan
Anamaria Pordan

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 19:02 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 19:39

Procesul dintre impresarul Anamaria Prodan (50 de ani) și fotbalistul Parmei Dennis Man (25 de ani) și-a consumat vineri, 3 noiembrie, încă un termen la Curtea de Apel București. Instanța a decis că internaționalul român trebuie să-i plătească Anamariei Prodan daune în valoare de 350.000 de euro, pentru încălcarea contractului de impresariere. Sentința nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs în 30 de zile. 

„Borcea, scoală-te! Hai la Billionaire, că se bate Tamaș!” » Episod FABULOS: „A spus ceva de Steaua și l-a aruncat peste masă”
POVESTE
„Borcea, scoală-te! Hai la Billionaire, că se bate Tamaș!” » Episod FABULOS: „A spus ceva de Steaua și l-a aruncat peste masă”
  • CONTEXT: În ianuarie 2021, când Dennis Man a plecat de la FCSB la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, jucătorul a semnat cu firma de impresari a verilor Becali.
  • Astfel, Giovanni s-a ocupat de negocierile cu Parma, Anamaria Prodan fiind sărită din schemă.
  • Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Man, care, potrivit impresarei, a încălcat contractul cu o clauză în valoare de 350.000 de euro, pe care fotbalistul ar trebui să-i plătească acum.

Din informațiile GSP.ro, avocații lui Dennis Man vor ataca decizia Curții de Apel.

Contactată de GSP.ro, Anamaria Prodan a declarat: „Cred că justiția din România nu are cum să fie controlată de oricine are gura mare! Există contract clar, semnat de ambele părți. Destul s-a amânat ani de zile. Destul haos este în țara asta.

Dacă nici cu contract semnat cu dovezi grăitoare de necontestat nu facem lumină, unde vom ajunge? Destul s-a tras de timp, am tăcut. Am avut încredere în cei ce judecă și la final cine a avut bărbăție a câștigat, cine nu a avut bărbăție și caracter este firesc să plătească și să stea cu capul în pământ”.

Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Dennis Man la începutul anului 2021, după ce a rupt contractul de impresariere pe care îl extrema îl avea semnat cu ea, când a plecat de la FCSB în Italia. Agentul a solicitat fotbalistului daune de 350.000 de euro.

La GSP Live, în luna februarie, Ana anunțase că avea să se judece cu Dennis, fără a pronunța sume: „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă «în oglindă»: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!".

Anamaria Prodan, trădată de Dennis Man

Anamaria s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Giovanni Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Man de la FCSB la Parma, în Serie A.

Apoi a realizat că și Man hotărâse să fie alături de verii Ioan și Victor. Și l-a jignit în direct: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea". Man a fost de acord să zboare la Parma alături de Dragoș Sârbu și de Giovanni, care activează acum drept consilier al firmei de impresariat, pentru că liberarea condiționată nu-i permite să fie intermediar de jucători.

VIDEO. Anamaria Prodan: „Trebuie să facem educație financiară copiilor”

Citește și alte articole:

Bun pentru Gigi, refuzat de Poli Iași » Mutarea-șoc de la FCSB, ignorată de Leo Grozavu: n-a crezut în CV-ul lui „dubios”

Finanțatorul din Superligă și-a făcut planurile după plecarea antrenorului: „Suntem cumva pierduți. Acum vine el, va fi Prepeliță II”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
VardyParty
VardyParty  •  05 Noiembrie 2023, 20:13
Postat de VanBasten1989 pe 05 Noiembrie 2023, 19:07

Sa traiesti 100 de ani, nu 99 ca Gazeta! Noroc si viata buna!

Acum n’amm (viet-) ce face. Trebuie sā fac asta, dacā așa a zis ßasten. BTW, nu putem comenta la Andreea Bolo, nu putem comenta la Ieaniss… Trebuie sa cumparam editia print ca sa nearga si asta? Bastene, pliz help!

VanBasten1989
VanBasten1989  •  05 Noiembrie 2023, 19:07
Postat de VardyParty pe 05 Noiembrie 2023, 01:35

Nici nu mai stiu ce-am zis. Io sunt la o bere cu Marin. Marin Dunā. Asta e, Bastene, tu sa fii sanatos.

Sa traiesti 100 de ani, nu 99 ca Gazeta! Noroc si viata buna!

VardyParty
VardyParty  •  05 Noiembrie 2023, 01:35
Postat de VanBasten1989 pe 04 Noiembrie 2023, 18:38

Vardy, te pierzi printre dune. *** Prodancai e unic si irepetabil.

Nici nu mai stiu ce-am zis. Io sunt la o bere cu Marin. Marin Dunā. Asta e, Bastene, tu sa fii sanatos.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează