INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Cosmin Contra a fost în Italia și aduce informații despre transferul lui Ianis Hagi: „De acolo pleacă pe bani foarte mulți”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 10:08

Cosmin Contra a fost în Italia pentru a discuta cu fotbaliștii pe care îi are în vizor pentru campania de calificare la EURO 2020. Selecționerul crede că Genoa ar fi rampa ideală de lansare pentru Ianis Hagi și Tudor Băluță.

„Orice pas făcut de un jucător român la o echipă din străinătate ar trebui să fie unul important. Ei trebuie să joace, să fie titulari, să aibă evoluţii în creştere mereu. Să nu uităm că Genoa este o echipă care vinde jucători, în ultimii ani, pe bani foarte mulţi. Ultimul e chiar Piatek, la Milan.

Genoa este o echipă bună din Italia, o văd ca pe o rampă de lansare către echipele de top din Serie A”, a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Presa din Italia a dat ca și făcut transferul celor lui Ianis Hagi și Tudor Băluță. Viitorul neagă orice negociere în privința cedării celor doi.

Vezi și: 

Contra a vorbit cu Gattuso despre fotbalul românesc » Selecționerul a dezvăluit ce-l surprinde pe antrenorul de la AC Milan

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează