INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Pleacă Dennis Man?! E ameninţat de ultimele mutări de la Parma: „Ar putea fi sacrificat pentru a micșora masa salarială și a aduce alți jucători”

Dennis Man e ameninţat de ultimele mutări de la Parma. Foto: Instagram
Dennis Man e ameninţat de ultimele mutări de la Parma. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 16:32 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 16:42

Dennis Man (24 de ani) ar putea pleca în acest mercato de la Parma, după ce concurența pe extrema stângă s-a mărit. „Românul s-a integrat în proiectul echipei, însă recentele achiziții, Tjas Begic (20) și Anthony Partipilo (28), care au costat împreună 3 milioane de euro, îi periclitează postul”.

Viitorul lui Dennis Man la Parma este învăluit în incertitudini. Lotul Parmei e supraaglomerat, la pregătiri prezentându-se 37 de jucători, iar clubul gialloblu are nevoie să îl micșoreze și să scape de cei nedoriți. Printre cei care ar putea pleca în această vară se numără și Dennis Man, despre care presa turcă a dezvăluit că s-ar interesa Fenerbahce. 

Negocierile au intrat în impas după ce vicecampioana Turciei a oferit 6 milioane de euro, cu două milioane mai puțin decât pretențiile clubului gialloblu, care l-a luat pe Man cu 13 milioane de la FCSB în ianuarie 2021.

Cine transmite la TV returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia
TELEVIZARE
Cine transmite la TV returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia

Dennis Man riscă să fie vândut în acest mercato

Agenția Sport Parma a scris azi că „extrema română s-a integrat pe deplin în proiectul gialloblu. Dar, în condițiile în care au fost făcute recent două achiziții pentru benzile terenului, slovenul Tjas Begic (20 de ani), de la Vicenza, și italianul Anthony Partipilo (28), de la Ternana, ambii cumpărați cu câte 1,5 milioane de euro, Dennis ar putea fi sacrificat. Pentru a reduce masa totală de salarii și pentru a finanța eventualele lovituri de mercato în ultimele săptămâni”.

Dennis Man a lipsit de la Parma în nouă partide

Cotat la 3,2 milioane de euro pe transfermarkt.com, fostul FCSB-ist nu a avut un sezon strălucit, în 32 de meciuri marcând 6 goluri și oferind două assisturi (doar în 22 a evoluat ca titular). 

În nouă partide nu a fost convocat, din cauza accidentărilor musculare. Numai în două partide nu a fost folosit de antrenorul Fabio Pecchia și a rămas pe banca de rezerve.

Valentin Mihăilă și-a reînceput alergările

Vești bune vin de la celălalt român al Parmei, Valentin Mihăilă. Accidentat la națională în partida cu Elveția, fostul oltean și-a reînceput alergările și se pregătește separat

Urmează ca de săptămâna viitoare să se antreneze cu restul lotului gialloblu și să conteze în amicale.

5,9 milioane de euroa cheltuit Parma în această vară pentru a transfera trei jucători, Begic, Partipilo și Colak, luat de la Rangers cu 2,9 milioane

VIDEO. Victor Becali: „Dennis Man va fi vândut sau împrumutat”

Citește și:

Rapid, ofertă uluitoare pentru o vedetă de la CFR Cluj

Agentul lui Ionuț Radu confirmă transferul la Bournemouth: „Sperăm să apere mult”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  26 Iulie 2023, 16:52

"fostul FCSB-ist..."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează