INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Dezvăluiri! Cel mai tânăr debutant din istoria naționalei este criticat dur: "Să nu mai vorbească aiurea! A vrut să plece la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 10:10

Cariera lui Cristian Manea (19 ani) părea să fie una fantastică după debutul la echipa națională. Plecarea de la Viitorul nu i-a priit deloc fundașului.

Ajuns la Mouscron, fotbalistul a prins doar 10 meciuri în aproape doi ani. În acest sezon a jucat doar 200 de minute la echipa lui Mircea Rednic.

Mircea Rednic recunoaște că Manea, care e cel mai tânăr debutant din echipa națională a României, se află într-un moment delicat al carierei. 

"În primul rând e bine că Manea și-a băgat mințile în cap și i-a trecut gândul de plecare. I-am spus să fie mult mai atent de acum cu tot ce are de gând să facă.

Să nu mai vorbească aiurea de conducere, că uite că nu a reușit să plece nicăieri, iar șefii de la Mouscron s-au supărat un pic pe el. Dar i-am spus că atât timp cât eu sunt antrenorul lui Mouscron el o să aibă tot sprijinul meu.

De acum îl voi băga să joace. Manea trebuie să revină la forma pe care o avea când a plecat din România", a zis Rednic pentru Fanatik. 

Antrenorul a intervenit la TV Digi Sport și a recunoscut că fotbalistul a vrut să plece la Steaua în iarnă. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
121415688390135
Centrino Luiggy  •  15 Martie 2017, 17:14

D-le Mircea Rednic, esti ***! Asta dati de inteles din ceea ce spuneti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează