INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Cel mai mare regret al lui Mircea Lucescu + motivul pentru care a refuzat-o pe Galatasaray

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 20:35

Mircea Lucescu (74 de ani), invitat în cadrul primei emisiuni „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă integral pe GSP.RO în fiecare miercuri, ora 20:00, a dezvăluit care este principalul regret pe care îl are vizavi de cariera de antrenor.  

Antrenorul român a recunoscut că și-ar fi dorit să o preia pe Galatasaray, în vara anului 2017, când a fost numit selecționer la naționala Turciei. Acesta a mai antrenat-o pe Galata în perioada 2000-2002, iar motivul pentru care a refuzat este demn de apreciat. 

„În ziua în care am decis că merg la naționala Turciei la București venise președintele lui Galatasaray. Regret că n-am preluat Galatasaray și m-am dus la națională! Am refuzat atunci pentru că locul nu era liber. Nu am vrut să-l dea pe om afară ca să-mi facă mie loc.  

Când am semnat cu naționala mi-au zis că vor să o întineresc pentru că aveau un lot bătrân. În primul an nu prea am putut. Am jucat cu Ucraina într-un meci cu două goluri care n-au fost valabile. În acel meci, Collina, plătit altădată de naționala Ucrainei ca fost supervizor al arbitrilor din Ucraina, mi-a delegat un arbitru spaniol! La ucrainieni, erau patru spanioli pe bancă! Eu am protestat cu telefonul și aia a fost... 

Ei au scris în raport că mi-au dat cartonașul roșu. Am stat pe bancă și-am bătut Croația și m-am trezit suspendat cu Islanda... Totuși, de la media de vârstă de 32 de ani, am ajuns la 24 și jumătate. Am avut 8 jucători cu Franța pe care eu i-am promovat!  

De ce-am plecat? Pentru că am discutat cu președintele federației și i-am spus că nu vreau să mai rămân până la final dacă nu mi se prelungește contractul! I-am spus că e mai bine să numească un selecționer care să aibă timp. M-au dat toți banii când am plecat. N-am avut nicio problemă cu ei”, a spus Mircea Lucescu.

4 victorii, 6 egaluri și 7 înfrângeria înregistrat Mircea Lucescu în calitate de selecționer al Turciei

De-a lungul carierei, Mircea Lucescu a mai antrenat Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Șahtior și Zenit.

URMĂREȘTE INTEGRAL AICI EDIȚIA CU MIRCEA LUCESCU

VEZI ȘI:

AL SADD - AL HILAL // Răzvan Lucescu, prima reacție după ce l-a surclasat pe Xavi: „Acolo s-a schimbat meciul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează