INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Ianis Hagi, interviu sincer în Spania: „Asta e ținta mea, simt că o pot face!”

Ianis Hagi // foto: Imago Images
Ianis Hagi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 16:52 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 17:40

Ianis Hagi (25 de ani), mijlocașul lui Deportivo Alaves și al naționalei României, a fost invitatul primei ediții a podcastului „La Liga Talks”. În cadrul acestuia, Ianis și-a anunțat planurile de viitor, afirmând că vrea să-și încheie cariera ca „unul dintre cei mai buni din istoria acestui sport”.

În finalul lunii august, Ianis Hagi a semnat cu Deportivo Alaves, care l-a împrumutat de la Rangers pentru un sezon, până în vara lui 2024.

Decizie-șoc înainte de Israel - România: selecționerul l-a exclus din motive disciplinare!
preliminarii
Decizie-șoc înainte de Israel - România: selecționerul l-a exclus din motive disciplinare!

Ianis a jucat 10 meciuri pentru formația bască, a înscris două goluri și a oferit un assist, iar acum a bifat o experiență aparte, fiind invitatul primei ediții a podcastului „La Liga Talks”, o producție a ligii spaniole.

Ianis a vorbit despre relația cu tatăl lui, Gheorghe Hagi, despre primii pași în fotbal și despre obiectivele pe care le are în sportul rege.

Ianis Hagi, în podcastul La Liga: „Sper să fiu unul dintre cei mai buni din istorie”

„Sunt foarte mândru că sunt în al nouălea meu sezon la profesioniști. Sunt la un nivel decent și simt că progresez de la un sezon la altul, devin mai bun pe an ce trece. 

Ținta mea este să-mi aflu limitele, momentan nu știu care sunt acestea. Despre asta este călătoria mea în fotbal, o încercare de a descoperi cine sunt, cât de departe pot ajunge.

Încă simt că pot îmbunătăți foarte multe aspecte, am mulți ani în față și sper că voi putea juca până la 38 de ani, poate 40, iar într-o bună zi să-mi ating potențialul maxim, să fiu unul dintre cei mai buni din istoria acestui sport”, a afirmat mijlocașul lui Alaves.

Ianis Hagi: „Alaves este un club ambițios, de luptători. Mi se potrivește perfect”

Referitor la mutarea la Deportivo Alaves și adaptarea la viața în Spania, Ianis a spus:

„La Liga a fost mereu campionatul meu preferat, iubesc fotbalul spaniol, mentalitatea de aici. Iubesc această țară și stilul de viață de aici, ceea ce înseamnă foarte mult pentru un fotbalist.

Mă simt bine, să pot face parte dintr-un club fantastic precum Alaves este o oportunitate grozavă. Este un club de luptători, ambițios, ceea ce se potrivește perfect cu felul meu de a fi, cu caracterul meu. Nu cedez niciodată, mereu lupt, încerc să fiu cel mai bun”.

Tatăl meu a avut o influență uriașă asupra mea, încă din prima zi. De când a auzit că vreau să devin fotbalist m-a sprijinit foarte mult, m-a împins să-mi ating limitele, să devin mai bun din toate punctele de vedere. 

A încercat mereu să-mi ofere spațiu, să devin Ianis Hagi, să descopăr cine sunt în loc de a încerca să fiu altcineva. Sunt atât de norocos să am un astfel de tată, am părinți grozavi și le voi fi recunoscător pe vecie.

- Ianis Hagi, mijlocaș Alaves

VIDEO. Ianis Hagi, înainte de Israel - România: „Am ajuns să fim la mâna noastră. Asta ne-am dorit de la început”

Citește și: 

„Nu am nevoie de avocați!” » Ciprian Deac se delimitează de acuzațiile tatălui: „M-a supărat foarte tare articolul. Nici nu am dormit”

Adrian Mutu s-a plâns conducerii lui Neftchi: antrenorul român anunță măsuri radicale la Baku!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (10)
parachioara5
parachioara5  •  19 Noiembrie 2023, 10:40

...esti un ratangiu prost ...te a vazut toata lumea ...

aquadig
aquadig  •  18 Noiembrie 2023, 22:27

Bietul băiat, nu își dă seama pe ce lume e, a respirat ce a fumat taică-său

parachioara5
parachioara5  •  18 Noiembrie 2023, 19:33

...tu nu esti in stare sa dai un gol in meciurile care conteaza si vrei sa fi cel mai bun ...fapte nu vorbe ...da doua goluri diseara si te ai scos ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează