INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi nu a vrut să plece » Românul e la răscruce de drumuri

Ianis Hagi/ foto Imago Images
Ianis Hagi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 17:20 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 19:02

Ianis Hagi (25 de ani), mijlocașul ofensiv împrumutat de Rangers la Alaves, nu a vrut să plece de la echipa scoțiană la începutul acestui sezon.

El a fost împrumutat de Rangers la Alaves, iar la vară va reveni pe Ibrox. Apoi, antrenorul Phillpe Clement va decide dacă se va baza pe Ianis Hagi sezonul viitor, potrivit Rangers News.

S-a aflat cine l-a salvat pe Șumudică de la demitere. Mutarea care a răsturnat situația la Gaziantep!
TURCIA
S-a aflat cine l-a salvat pe Șumudică de la demitere. Mutarea care a răsturnat situația la Gaziantep!

Ianis Hagi, „la răscruce de drumuri”

„Ianis Hagi nu a vrut să plece în vară, înainte de împrumutul la Alaves. El poate fi subiectul unei reveniri de senzație la Rangers. Internaționalul român de 25 de ani e în La Liga, împrumut, însă în ultimul timp a pierdut echipa de start la Alaves.

Ianis Hagi e la răscruce de drumuri în carieră, iar o revenire la Rangers nu e scoasă din discuții. Rămâne de văzut dacă va avea un viitor la Rangers, totul depinde de antrenorul Philippe Clement”, scriu cei de la Rangers News.

Ce urmează pentru Ianis Hagi

Anul 2024 va fi unul complicat pentru Ianis Hagi. Primul hop va fi acela de la Euro 2024. Fără minute la Alaves, stă la mâna selecționerului Edi Iordănescu în privința convocării.

Urmează alegerea unei noi echipe. În vară va reveni la Rangers, sub comanda lui Philippe Clement. Antrenorul belgian va decide dacă îl păstrează în lot sau îl va împrumuta.

Ianis Hagi: „Mă așteptam să fie asemenea intensitate în Anglia și Germania, nu și în Spania”

„Sunt fericit, sunt într-un campionat de top din lume. Mă pot lupta cu cei mai buni jucători și încerc să profit de fiecare secundă. Cred că toată lumea știe că fotbalul spaniol este unul tehnic, de posesie, însă ce am descoperit aici și m-a surprins a fost intensitatea, agresivitatea cu care se joacă. 

Mă așteptam mai mult ca asta să fie în Bundesliga sau Anglia. Nu mă așteptam la astfel de intensitate, m-a surprins. Jocul de posesie este unul special, pe majoritatea jucătorilor îi ascultă mingea.

Îmi place să urmăresc meciurile de aici (n.r. - din Spania), să analizez echipele chiar dacă nu joc împotriva lor. Să văd fiecare jucător în parte, ce îi place, ce nu îi place. Să mă ajute când intru pe teren și să-mi fac treaba cât mai ușoară. Să cunosc adversarii în fiecare detaliu. Mă uit la destule meciuri”, a declarat Ianis Hagi, potrivit digisport.ro

Citește și:

Euro compromis » Coșmar pentru „tricolorul” lui Edi Iordănescu: a trebuit să se opereze
ACCIDENTARE
Euro compromis » Coșmar pentru „tricolorul” lui Edi Iordănescu: a trebuit să se opereze
Scene șocante sub privirile lui Costache și Artean » L-a lovit cu pumnul în figură și cu piciorul în spate: „Mi s-a întunecat mintea”
INCIDENT
Scene șocante sub privirile lui Costache și Artean » L-a lovit cu pumnul în figură și cu piciorul în spate: „Mi s-a întunecat mintea”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
imgb
imgb  •  28 Februarie 2024, 01:37

Alaves te-au luat ca sa inveti !...chiar au crezut ce spune tac'tu...ca esti talentat !...evita sa-ti spuna si tie lumea ca lui Dica.......du-te Dica...du-te !

laser
laser  •  27 Februarie 2024, 23:53

La Spartacus Iazu mai da Yanus randament, ca rezerva a lui Bobonete!

dobrin
dobrin  •  27 Februarie 2024, 20:30

„Îmi place să urmăresc meciurile de aici (n.r. - din Spania), să analizez echipele chiar dacă nu joc împotriva lor.” Pai atunci sa vina analist TV in locul lui Mihai Stoica :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează