INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, mai ambițios ca oricând: „Voi fi mai bun după accidentare” + Anunță că-și va reduce vacanța: „Am stat deja 13 luni, e suficient”

Ianis Hagi anunță că va reduce din vacanță. Foto: Instagram @ianishagi
Ianis Hagi anunță că va reduce din vacanță. Foto: Instagram @ianishagi

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 12:35 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 12:57

Ianis Hagi vrea să rămână la Rangers și va munci suplimentar pentru a fi din nou la cel mai bun nivel. Fotbalistul de 24 de ani a revenit după mai mult de un an de pauză și a marcat primul gol după aproape 500 de zile. „Nu mă voi odihni prea mult în vară. Mă concentrez la lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățesc”.

E oficial. Cinci jucători ai lui Rangers vor părăsi clubul din Glasgow pe 30 iunie. Morelos, Arfield, Helander, Kent și McGregor. Nu și Ianis Hagi.

Joonas Tamm e așteptat la un club de tradiție din Superliga » Două condiții esențiale
FCSB
Joonas Tamm e așteptat la un club de tradiție din Superliga » Două condiții esențiale

Ianis Hagi: „Vreau să mă întorc pe cea mai importantă scenă a fotbalului, Liga Campionilor”

Revenit pe teren la sfârșitul lui ianuarie după mai mult de un an de pauză, provocată de ruptura de ligamente încrucișate la genunchiul drept, marcând primul gol în acest sezon la 488 de zile de la precedentul, Ianis nu se gândește să părăsească Scoția, deși s-a speculat că ar avea oferte de la Celta Vigo și Galatasaray.

Vrea să continue la albaștri, cu care și-a prelungit contractul până în 2026. „Tricolorul” anunță că își va reduce vacanța de vară pentru a se pregăti mai bine.

„Fiecare își va lua liber, unii se vor antrena mai mult decât ar trebui, iar eu voi fi printre aceștia sută la sută. Am stat deja 13 luni, e suficient pentru mine departe de fotbal. Nu mă voi odihni prea mult, mă concentrez la lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățesc. 

Când va începe perioada de pregătire, vreau să fiu sută la sută din toate aspectele. Ne așteaptă provocări, vin calificări, îmi doresc să mă întorc pe cea mai importantă scenă a fotbalului, Liga Campionilor. Și să mai câștig trofee”, a declarat Hagi pentru Daily Record.

Ianis Hagi: „Toți mă arătau cu degetul, spunând că tot ce fac e datorită tatălui meu”

A plâns după ce a înscris la 3-1 cu Hibernian și a vorbit iar despre grava leziune suferită pe 21 ianuarie 2022, în Cupa Scoției. „Un lucru e sigur, nu m-am îndoit niciodată de mine după accidentare. Știu cât am muncit și cât iubesc acest sport. Provocările pe care le am în față nu sunt atât de mari ca ambiția mea. Le depășesc pentru a fi sută la sută ca înainte”.

Aici, Ianis anunță o schimbare: „De ce n-aș fi și mai bun ca înainte?”. Are secretul: „Această accidentare te pune la încercare mai mult mental decât fizic. Fizic, ești acolo, dar e important cum controlezi mental provocările ce urmează. O accidentare în urma căreia nu e ușor să te întorci, dar primesc tot ce mi se întâmplă. Am făcut-o și copil fiind. Am avut presiunea numelui și toți mă arătau cu degetul și la șapte ani, spunând că tot ce fac e datorită tatălui meu”.

Ianis Hagi: „Aș fi prost dacă nu i-aș cere sfatul lui tata”

Legat de Gică Hagi, Ianis afirmă: „Aș fi prost dacă nu i-aș cere sfatul. Bineînțeles că a fost alături de mine în această perioadă, mai ales în momentele grele. Îi sunt recunoscător lui, familiei, celor dragi. Și în special celor de la Rangers, pentru că au avut răbdare. Au crezut în mine, e greu de găsit asta în fotbal. Acum, totul depinde de mine, de cum mă antrenez zilnic și recâștig încrederea fiecărei persoane la club. A fost un drum lung, sunt atât de fericit că am marcat primul gol”. 

37 de goluria influențat Ianis Hagi (16 reușite, 21 de assisturi) în 95 de meciuri jucate la Rangers în toate competițiile din ianuarie 2020

VIDEO. Răzvan Lucescu: „Nu vreau să intru în polemici. Tot ce pot spune este că Ianis Hagi este un jucător de mare talent”

Citește și:

Bayern Munchen vrea să transfere un super jucător din Premier League

Trei decizii majore în La Liga, în urma scandalului de rasism din Valencia - Real Madrid

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2023, 13:55

...ai iubit acest sport atat demult ca mergeai cu mainile in solduri pe teren ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2023, 13:21

...zero inmultit cu orice numar ..fac tot zero ...zero ai fost ...zero vei fi ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează