INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Nota 3 și un comentariu dur pentru Ianis Hagi, aflat la primul meci ca titular în campionat după 16 luni: „Oportunitate ratată”

Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago Images
Ianis Hagi, Rangers // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 14:30 / Actualizat luni, 08 mai 2023 15:51

Titular în premieră în campionat după un an și 4 luni, Ianis Hagi (24 de ani) nu i-a impresionat pe scoțieni cu evoluția sa din Rangers - Aberdeen 1-0.

Înaintea meciului, Ianis și-a declarat angajamentul față de Rangers: „Nu pot controla zgomotul din exterior, am semnat cu Rangers și mi-am dedicat viitorul clubului, semnând prelungirea de contract”.

Cum șansele la titlu erau infime, antrenorul Michael Beale a decis să le acorde minute și unor fotbaliști care n-au jucat foarte mult în ultima vreme, printre care Ianis Hagi.

Titular în campionat pentru prima dată din ianuarie 2022, Ianis a jucat 65 de minute, înainte de a fi înlocuit cu Scott Wright.

Tensiuni la CFR Cluj! Cum a reacționat vestiarul după anunțul lui Nelu Varga: jucătorii se tem că nu își mai primesc banii
CFR CLUJ
Tensiuni la CFR Cluj! Cum a reacționat vestiarul după anunțul lui Nelu Varga: jucătorii se tem că nu își mai primesc banii

Scoțienii nu l-au menajat pe Ianis Hagi, la primul său meci ca titular la Rangers după 16 luni

Jurnaliștii scoțieni n-au fost impresionați de evoluția românului.

Publicația de casă Ibrox News a fost cea mai severă, acordându-i nota 3 (din 10) lui Hagi:

„A fost o oportunitate reală pentru ca Hagi să-și revendice locul în echipă sezonul viitor, dar nu a reușit să se impună. A jucat în margine în majoritatea timpului petrecut pe teren și, deși calitatea lui este evidentă, trebuie să înceapă să influențeze meciurile așa cum obișnuia să o facă”.

Cei de la GlasgowLive au fost mai generoși, nota 6:

„Un start rar pentru Ianis, după ce a închis înaintea meciului orice discuție despre viitorul său. Încearcă să revină la forma fizică ideală, iar cele 65 de minute jucate aici îi vor face mult bine”.

Conform Sofascore, Ianis a avut 49 de atingeri în timpul meciului. I-au ieșit 32 dintre cele 39 de pase încercate, a oferit două pase-cheie, două pase lungi precise și a reușit 3 din 3 driblinguri încercate. Totuși, a pierdut mingea în 13 rânduri și nu a expediat niciun șut spre poarta adversă.

A fost bine să-l vedem pe Ianis Hagi. A lipsit un an, iar astăzi a avut câteva momente în care a arătat promițător.

- Michael Beale, antrenor Rangers

Citește și: 

Toni Iuruc, investiție de 100.000 de euro după divorțul de Simona Halep

Ce pierdere! FCSB, fără omul de gol în duelul crucial cu Sepsi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (23)
therealreddog33
therealreddog33  •  15 Iunie 2023, 20:38
Postat de naicool pe 15 Iunie 2023, 18:43

Scuza ne ca nu l pupam pe... crestet ca tine! Prosti, dar multi, ce sa le ceri?!

Poți face ce vrei, e libertate de opinie. Și uneori, și lipsa de inteligența și intelegere a jocului cu mingea care se cheama fotbal ;)

naicool
naicool  •  15 Iunie 2023, 18:43
Postat de therealreddog33 pe 08 Mai 2023, 18:10

Când vezi cât fotbal înțeleg unii și câte carnete de antrenor pe cap de locuitor avem - mă gândesc că toți ăștia care comentează rautacios au deja carnete de antrenori vizate la zi -te apucă râsul plânsul. Mă oameni buni, lăsați invidia și răutățile la serviciu. Sau în alta parte. Băiatul ăsta a revenit după o accidentare foarte urâtă și joacă prima oară mai mult de 30 minute intr-un meci oficial, după 1 an și 5 luni de pauză. Aveți idee ce înseamnă asta? Ați făcut vreunul sport de performanta, sa înțelegeți un pic prin ce trece un sportiv la revenirea după asa o accidentare? După ce că avem maxim 2-3 jucători cât de cât răsăriți (Ianis e unul dintre ei), le mai dați în cap și la ăștia...

Scuza ne ca nu l pupam pe... crestet ca tine! Prosti, dar multi, ce sa le ceri?!

therealreddog33
therealreddog33  •  10 Mai 2023, 13:44
Postat de fabulos pe 10 Mai 2023, 10:57

Pai aia spuneam si eu. Zero rezultate. Daca Ianis era un jucator valoros era retinut si utilizat la una din echipele din campionatele de top ale Europei. O echipa de pe podium.

Cred ca spunem același lucru, dar îl vedem în mod diferit :)). Hagi e un jucător bun pentru România, asta e tot ce spun. E păcat sa le dam în cap la ăștia putini și mai răsăriți pe care ii avem. Ca nu e în top 3 în Europa? Clar, dar nici un roman nu a fost vreodată, poate Adi Ilie în vremea lui de glorie, sau Mutu. Dar cam atât, nici măcar Hagi senior nu a fost vreodată în top 3 pe pozitia lui. Dar asta nu înseamnă că jucătorii nu au valoare - cel puțin pentru nivelul din România. Înseamnă doar ca alții au un nivel mult mai ridicat. Iar pentru asta nu e Ianis de vina, mai degeaba federația, liga si "investitorii" de la cluburi, pentru modul cum "conduc" și "inteleg" fotbalul :))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează