INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Dorit de Celta Vigo și Galata, Ianis Hagi a dat cărțile pe față: „Un singur lucru este cert”

Ianis Hagi, în albastru // foto: Imago Images
Ianis Hagi, în albastru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 10:36 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 11:00

Ianis Hagi (24 de ani) spune că nu se gândește la plecarea de la Rangers, în contextul zvonurilor despre interesul spaniolilor de la Celta Vigo și al turcilor de la Galatasaray.

Revenit în ianuarie după o accidentare la genunchi care l-a ținut departe de teren mai bine de un an, Ianis nu a ajuns încă la capacitatea fizică optimă și intră rar, pe finalul meciurilor, la Rangers.

De curând, presa internațională a anunțat că pe numele lui Ianis ar fi oferte de la Celta Vigo, Galatasaray și Borussia Monchengladbach, dar Hagi nu se gândește la plecare. A semnat de curând prelungirea contractului cu Rangers până în 2026 și vrea să redevină piesă de la bază pe Ibrox.

După Farul - Rapid 7-2, MM Stoica și-a făcut calculele la titlu: „Așa vom fi campioni”
Farul - Rapid 7-2
După Farul - Rapid 7-2, MM Stoica și-a făcut calculele la titlu: „Așa vom fi campioni”

Ianis Hagi: „Mi-am dedicat viitorul lui Rangers”

„Nu pot controla ce vine din exterior. Pot controla doar ce pot face în fiecare zi. Iubesc să fiu la acest club, iubesc fanii, așa cum probabil știu și ei. Un singur lucru este cert, mai am 5 meciuri cu Rangers în acest sezon, două la națională, apoi trebuie să am un pre-sezon foarte bun înainte de calificările pentru Champions League.

Pe asta sunt concentrat. Nu pot controla zgomotul din exterior, am semnat cu Rangers și mi-am dedicat viitorul clubului, semnând prelungirea de contract.

Ce le pot spune fanilor este că sunt dedicat revenirii la cea mai bună condiție fizică cât de curând posibil, astfel încât să joc cât mai mult. Să port acest tricou și să joc pentru Rangers mă face fericit”, a transmis Ianis, conform Daily Record.

Pentru Ianis și Rangers urmează un meci de campionat cu Aberdeen, programat în această după-amiază, de la ora 17:00.

Șeptarul lui Rangers a adunat doar 7 apariții în acest sezon, 4 în campionat și 3 în Cupă, cu o medie de numai 15 minute jucate pe meci.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Florentino Perez a luat marea decizie » Ce urmează pentru Ancelotti, curtat insistent de brazilieni

AC Milan și-a pierdut cel mai bun jucător! Semifinala cu Inter, în pericol

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
Mondo
Mondo  •  07 Mai 2023, 20:05

Ianis nu mai este dorit la Rangers, nici o alta echipa nu da bani pe un jucator care in ultimul an jumatate a jucat 100 de minute, probabil ca nic liber de contract nu-l vor de ce sa cheltuiasca bani cu salariul. Problema mare este: il doreste Farul? Il d afara pe alibec si-l aduce pe Ianis ca sa joace in cupele europene?

mal.
mal.  •  07 Mai 2023, 14:58

Eu cred că acestea sunt zvonuri publicitare! Cred că, în acest moment, nu-l dorește nici Celta Vigo, nici Galatasaray, nici chiar... Rangers! Nu-l dorește nici naționala României, dar aici se mai poate umbla la prieteni! Sincer, îmi pare rău pentru jucător, dar asta este soarta copiilor unor genii de la care se așteaptă cel pițin cât de la părinte. Dovedit și în sport, și în alte domenii. Dacă ar alege o echipă de rând, într-un campionat decent, fără presiuni părintești, cred că tânărul Hagi ar fi mai fericit! Și noi, mai liniștiți!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Mai 2023, 12:51

...copilul lui Iordanescu trebuie sa l selectioneze neaparat pe copilul lui hagi ...ca asa a spus faraonul fotbalului romanesc ...cel care are o fabrica de bumeranguri ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează