INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ALAVES

Ianis Hagi pleacă de la Alaves » Decizia noului antrenor

Ianis Hagi/ foto Imago Images +23   FOTO
Ianis Hagi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 13:56 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 16:40

Ianis Hagi (25 de ani), mijlocaș ofensiv, va pleca de la Alaves în vară, când se va întoarce la Rangers după împrumutul în La Liga.

Philippe Clement, noul antrenor de la Rangers, ar fi decis să îl păstreze pe Ianis în lotul scoțienilor pentru sezonul viitor și să îl transforme din nou într-un jucător exponențial al echipei, așa cum a fost în 2020/2021, potrivit Football Insider.

Cel mai dur atac la adresa României vine de la un fost internațional: „Cu Elveția am marcat un gol de cascadorii râsului, Israel a jucat din buncăr”
ROMÂNIA
Cel mai dur atac la adresa României vine de la un fost internațional: „Cu Elveția am marcat un gol de cascadorii râsului, Israel a jucat din buncăr”

Ianis Hagi ar rămâne la Rangers din vară, după împrumutul la Alaves

Michael Beale, fostul antrenor al lui Rangers, a fost cel care a vrut să scape de Hagi în vară. Ianis a fost trimis împrumut la Alaves, pentru care a bifat 11 meciuri, două goluri și un assist. După plecarea scoțianului și angajarea lui Clement, situația s-a schimbat.

Francezul vrea să se bazeze pe Ianis din sezonul viitor, când speră ca Rangers să se bată din nou la titlu, cu internaționalul român om de bază. În 2020/2021, când Rangers lua titlul, Ianis reușea 8 goluri și 15 assist-uri în toate competițiile, în 45 de meciuri, iar Clement crede că Hagi Jr. poate atinge din nou acel nivel.

Ianis este în revenire de formă după accidentarea care l-a ținut pe tușă un an. Are 11 meciuri la Alaves, 5 dintre ele ca titular, și a contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024. Mijlocașul ofensiv a marcat cu Andorra și Israel în preliminarii

Rangers e pe locul doi în campionatul Scoției, la 8 puncte în spatele lui Celtic, dar și cu un meci în minus. Alaves e pe 12 în La Liga.

FOTO. Gică Hagi l-a așteptat pe Ianis la stadion după România - Elveția 1-0

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+19 FOTO

Citește și:

Erou la națională, discret la Alaves. Ce note a luat Ianis Hagi în presa spaniolă
ALAVES - GRANADA 3-1
Erou la națională, discret la Alaves. Ce note a luat Ianis Hagi în presa spaniolă
Burcă și Tănase, martori la ISTORIE » Cristiano Ronaldo a bătut un record URIAȘ, care data de 68 de ani
AL NASSR
Burcă și Tănase, martori la ISTORIE » Cristiano Ronaldo a bătut un record URIAȘ, care data de 68 de ani

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (28)
bedo4756
bedo4756  •  27 Noiembrie 2023, 05:22

În opinia mea, Ianis ar trebui să negocieze rămânerea în Spania. Fotbalul scoțian, care este un fotbal în forță și puțin rudimentar, nu i se potrivește, chiar acceptul său pentru a juca la Glasgow, fiind o mare greșeală, Scoția nefiind niciodată comparabilă fotbalistic cu Anglia.

tororosso
tororosso  •  26 Noiembrie 2023, 11:59
Postat de dimco61 pe 26 Noiembrie 2023, 07:28

”Regele” i-a facut mult rau printisorului,prin felul agresiv in care incearca sa ne oblige sa acceptam ca ceea ce vedem noi nu conteaza si ca,de fapt,juniorul este adevaratul balon de aur al Europei.Multi ani l-am considerat o victima nevinovata a megalomaniei tatalui sau,dar de vreo doi ani,individul si-a insusit discursul tatalui si ne spune acelasi lucru; ”nu conteaza ce credeti voi,nu conteaza ce vedeti voi,eu sunt cel mai bun si punct!”.

”Cum e turcul, și pistolul” așa și cu clanul Hagi . Cum e tac-su și fiul , amândoi au același limbaj de lemn cu aiere de mari scule . De fapt vina o poartă media care i-au cântat celor doi în strună ridicând-ui la rag de superstaruri când de fapt sunt doi protagoniști sub media unor jucători de valoare .

Paksi
Paksi  •  26 Noiembrie 2023, 08:36

Este ținut în echipă pt că ceilalți să aibă liniște dar prețul e prea mare, să joci cu un om minus!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează