INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi a înscris după 488 de zile și a plâns pe teren: „Mi-a trecut prin fața ochilor întregul an”

FOTO: Twitter @IanisHagi10
FOTO: Twitter @IanisHagi10

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 20:05 / Actualizat luni, 22 mai 2023 10:10

Ianis Hagi (24 de ani) a marcat pentru Rangers în victoria 3-1 contra lui Hibernian. Internaționalul „tricolor” a izbucnit în lacrimi, fiind prima reușită după o pauză de 488 de zile. 

O accidentare groaznică l-a ținut pe Ianis Hagi departe de gazon aproape un an. Revenirea în tricoul lui Rangers a fost una anevoioasă, dar așteptarea a fost întreruptă astăzi. 

Ianis Hagi, emoționat după primul gol stagional: „Mi-a trecut prin fața ochilor întreg anul”

„Știam cât de greu e să vii și să câștigi aici. A însemnat mult pentru mine. Am încercat să îmi rețin emoțiile, dar nu am putut. În acele 30 de secunde mi-a trecut prin fața ochilor ultimul an. 

Mi-a luat atât de mult să revin și să marchez. Simt că am multe provocări în continuare, sunt nerăbdător să le realizez. Mă bucur că sunt în această poziție, la acest club, și încă pot să joc fotbal. 

Astea sunt momentele care te fac să uiți de toate greutățile, de toată munca depusă. Să ai atât de mulți fani în deplasare, să te susțină... a meritat toată munca depusă. 

Ținând cont de situația în care m-am aflat anul trecut, pot spune că e grozav să fiu iar alături de colegii mei, să marchez. Nu pot fi mai recunoscător de atât. A fost minunat, abia aștept noile provocări”, a spus Ianis Hagi. 

Nu am avut nicio clipă îndoieli asupra mea și asupra jocului meu. Am trecut prin stagii diferite, dar nu m-am îndoit nicio clipă. Astăzi a fost primul meu gol, am luat provocare cu provocare. Asta e mentalitatea mea. Voi continua să fac asta și o să văd unde ajung. 

Mai avem două jocuri, apoi voi încerca să revin la capacitate maximă cât mai rapid. Știm că va fi o vară importantă pentru noi. În luna august vom avea multe meciuri, știu scenariul, sunt aici de trei ani
- Ianis Hagi, mijlocaș Rangers

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Misiunea devine imposibilă » Ladislau Boloni s-a încurcat din nou, iar promovarea se îndepărtează: „Ne vom ruga pentru victoria lor”

ANALIZĂ City contra tuturor » Cum a transformat Guardiola echipa într-o forță. Mesaje, acțiuni, schimbări: „Vă cer să fiți mai mult decât perfecți, băieți!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  22 Mai 2023, 04:54
Postat de ionescugeorge77 pe 21 Mai 2023, 20:18

...foarte frumos articol o sa aiba mii de comentarii intreaga tara il iubeste pe Yaniss ...plus jumate din Turcia ...a dat un gol ...cu el ramane ...dar ce gol frumos ...si cat de inutil ...sa vina la nationala sa ne incante sufletele cu ratarile lui ...

tot frustrat ai ramas!

donqhot
donqhot  •  21 Mai 2023, 21:55
Postat de Bunescu pe 21 Mai 2023, 20:45

Este foarte greu să revii după o astfel de accidentare. Ianis Hagi este în primul rând român și orice român care joacă în străinătate merită încurajat și susținut. Tot ce pot să-i doresc din tot sufletul este sănătate și performanțe cu echipa de club.

este in primul rand om.

viktorrush
viktorrush  •  21 Mai 2023, 20:49
Postat de VanBasten pe 21 Mai 2023, 20:24

Hibernian rimează cu hibernare.

si tu rimezi cu prostia. esti chiar sinonim.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează