INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia: „Era o creolă superbă! Cum să neg așa ceva? Eram important, eram pe prima pagină a unui tabloid”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 18:10 / Actualizat luni, 24 mai 2021 09:10

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, live în fiecare miercuri, de la ora 20:00 pe GSP.RO, și și-a amintit de aventurile pe care le-a avut pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham (1994-1995). 

Fostul fotbalist apărea atunci în tabloidele britanice, fotografiat alături de soția unui polițist. Ilie Dumitrescu a confirmat că a avut o relație cu femeia respectivă.   

Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat. 

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a povestit Ilie Dumitrescu.  

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU ILIE DUMITRESCU

VEZI ȘI: 

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + prima reacție a autorităților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Nationala
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Cine anticipa așa ceva în grupa României? Clasament uluitor după șocul Belgia - Slovacia 0-1
Euro 2024
Cine anticipa așa ceva în grupa României? Clasament uluitor după șocul Belgia - Slovacia 0-1
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei
Nationala
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (26)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  13 Noiembrie 2019, 22:18

Hai sa ne înțelegem, fraților!Pentru că deja se exagerează prea mult cu băgarea in seamă a acestui Ilie. Omul a fost un jucător valoros,nu încape dubiu.Dar in Anglia ,să fim serioși, numai important nu a fost,mai degrabă s a remarcat prin alte lucruri,extrasportive.Palmaresul e sec,18 meciuri in campionat pentru Spurs-4 goluri,mai apoi 10 meciuri pentru West Ham-0 goluri.Plus vreo 2-3 meciuri prin cupe cu 1-2 goluri.Asadar,de unde până unde jucător de top?Mai repede n au știut cum să facă englezii să scape de el mai repede așa că treaba cu permisul de ședere expirat a fost mai mult un pretext.Daca il doreau cu adevărat, se rezolvau toate.Oricum,oricine are puțină minte, își dă lesne seama ca Ilie nu e altceva decât un filfizon laudaros cu pretenții de om cu o educație aleasă și stil îndreptat spre aristocrație, cu artă, tablouri, haine de firmă și așa mai departe.Hai să fim serioși, e doar un fost fotbalist cu unele realizări deosebite in carieră,care și a dovedit mai apoi din plin nepriceperea in ale antrenoratului și care acum se dă în stambă ca "analist" la Digi,unde nu de puține ori exprimă tot felul de inepții care mai de care mai caraghioase...Dinu a spus foarte succint despre acest băiat că se joacă cu degetelele sale și învârte în mod continuu cele 400 de cuvinte din vocabular.

spartcapus
spartcapus  •  13 Noiembrie 2019, 22:29

Un barbat adevarat nu se lauda cu aventurile sau cuceririle sale. Deci nu poate fi vorba de Ilie!

spartcapus
spartcapus  •  14 Noiembrie 2019, 16:56
Postat de hermannstadtul pe 14 Noiembrie 2019, 00:12

si, ma rog, cand s-a laudat? no vezi ca esti prostalau ipocrit?

"N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită" - Uite prostanacule, scrie in articol ce a zis Iliuţă cuceritorul, sau nu sti sa citesti?!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează