INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

GALERIE FOTO Ei îi face „marcaj” strâns fundașul Radu Drăgușin » Dezvăluiri din interior despre relația lor: „Viața nu e chiar așa cum se vede din afară”

FOTO: Instagram @ioanastan_ +38   FOTO
FOTO: Instagram @ioanastan_

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 08:31 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 09:47

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central de la Genoa, e cel mai în vogă fotbalist român al momentului. Titularul echipei naționale a României trăiește clipe frumoase și în afara terenului, unde are o relație de 3 ani cu Ioana Stan, studentă la arhitectură.

Radu Drăgușin impresionează la Genoa, în Serie A, și a fost o piesă de bază în angrenașul naționalei, care a reșit calificarea la EURO după o pauză de 8 ani. Monitorizat de cluburi mari din Europa, precum Milan, Tottenham, Arsenal, Newcastle, Drăgușin are succes și în viața privată, acolo unde are o relație cu frumoasa Ioana Stan.

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Foto: Instagram
+34 FOTO

Dezvăluiri despre relația lui Radu Drăgușin cu Ioana Stan

Svetlana, mama lui Radu Drăgușin, a făcut o serie de dezvăluiri mai puțin știute din viața privată a internaționalului român.

„Am primit-o pe Ioana cu brațele deschise, nu fac parte din categoria «soacrelor», îmi place să cred că fac parte din categoria «mamelor». I-am spus Ioanei să-mi spună pe nume și a fost frumos să aflu că și mama Ioanei i-a spus același lucru lui Radu. Suntem Sveti și Miha.

Ioana este studentă la arhitectură, învață foarte mult și de fiecare dată când poate, vine să stea la Radu. Încercăm să ne facem programul astfel încât să stăm cât mai mult cu Radu, viața lui nu este chiar așa cum se vede din afară… este foarte multă muncă, disciplină și profesionalism.

Multă lume își închipuie că viața de fotbalist este ușoară, iar iubitele au o viață «dolce far niente» (n.r. - dulce, fără griji). Da, este o viață frumoasă și plină de satisfacții, dar nu este pentru oricine. Ai nevoie de disciplină și de multă pasiune, dar mai ales ai nevoie să ai alături o persoană care să te înțeleagă”, a spus Svetlana, mama lui Drăgușin, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Superba soție a jucătorului din Superligă, despre cum este, de fapt, viața de „nevastă de fotbalist”: „Vi se pare spectaculos că ați văzut la Georgina. Realitatea este alta”
METROSPORT
Superba soție a jucătorului din Superligă, despre cum este, de fapt, viața de „nevastă de fotbalist”: „Vi se pare spectaculos că ați văzut la Georgina. Realitatea este alta”
Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”
METROSPORT
Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
VardyParty
VardyParty  •  30 Noiembrie 2023, 19:13
Postat de Tep45pg pe 30 Noiembrie 2023, 10:59

Saraca, sa aibe grija cu fundasii astia, sa nu intre la rupere...

Unele chiar si-o cauta! Si apoi se plâng, accidentate.

VardyParty
VardyParty  •  30 Noiembrie 2023, 19:12
Postat de VanBasten1989 pe 30 Noiembrie 2023, 10:22

...a spus Svetlana, mama lui Drăgușin, potrivit cancan.ro. Citate din cancan. Ma intreb de ce va mai platesc elvetienii aia salariul.

Poate ma edifici tu, Bastenito, ca eu, cu vârsta, cu Allz, ma stii... Unde a apărut dom'ne primul interviu cu mama lu' Dobrin? Da' cu mama lu' Balaci? (OK, OK, nu cu fi-sa) Cred ca prima doamna din forbalu' romanesc care si-a imbunatatsit upper part-ul si a 3buit si sa dea asta la ziar, a fost doamna Chivu. O afacerista redutabila, foarte buna tacticiana, recte și cariera de negociatoare de success in Italea. Acu', mai nou - you heard it here first - începând de azi, o avem si pre Doamna Sveta. Ca prea a tăcut mult, săraca. O sa tot auzi, ho ho ho.

laurkro
laurkro  •  30 Noiembrie 2023, 19:08

Dacă într-o zi, astăzi, am văzut trei “articole” scrise de Andra Mocanu, atunci sunteți mai aproape de desființare decât am crezut. La mai mare!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează