INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Keșeru e gata să plece de la Ludogoreț! Detaliile oferite de atacantul român: "Atunci vom discuta concret"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 21:37

Claudiu Keșeru, 30 de ani, nu este convins că va continua la Ludogoreț și așteaptă o ofertă importantă în această vară. Fotbalistul intră în ultimul an de contract și din iarnă ar putea semna cu oricine dorește, fără ca bulgarii să mai aibă vreo pretenție financiară. 

"Mai am încă un an de contract. Au fost discuții cu cei din conducere, care mi-au transmis că vor să continuăm aventura împreună. Privesc cu entuziasm această nouă campanie de Champions League.

Probabil că din decembrie vom discuta mai concret. Asta dacă nu va apărea vreo ofertă pe care s-o iau în calcul. În acest caz, ne vom așeza la tratative mai devreme.

Șefii au aruncat mingea în terenul meu. Așteaptă un răspuns din partea mea. La un moment dat am fost nemulțumit de anumite chestii, nu vreau să intru în detalii. Le-am exprimat nemulțumirea mea de a nu fi tratat pe măsura performanțelor pe care le-am avut. Ulterior lucrurile s-au calmat, am privit interesul echipei.

Mi-am dat silința să termin campionatul la un nivel cât mai ridicat și a rămas că vom discuta la finalul sezonului", a spus Claudiu Keșeru la TV Dolce Sport.

30 de goluri
a marcat pentru Keșeru pentru Ludogoreț în acest sezon în toate competițiile 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează