INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL TAI

Reghecampf, învins din nou în Arabia Saudită » A treia înfrângere la rând

Laurențiu Reghecampf/ foto: Twitter @Al Tai
Laurențiu Reghecampf/ foto: Twitter @Al Tai

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 20:52 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 21:24

Al Tai, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut cu Al Taawon, scor 0-3, în etapa #9 din campionatul Arabiei Saudite.

A fost a treia înfrângere pentru Reghecampf din tot atâtea meciuri pe banca noii sale echipe. În primele două partide a fost învins de Al Faisaly în Cupa Regelui, scor 0-2, și de Al Nassr, scor 1-2, în campionat.

Ce atacant ar transfera Charalambous la FCSB dacă ar avea buget nelimitat
FCSB
Ce atacant ar transfera Charalambous la FCSB dacă ar avea buget nelimitat

Reghecampf, a treia înfrângere în 3 meciuri pe banca lui Al Tai

Cu Andrei Cordea și Marko Dugandzic trimiși din primul minut în teren, Al Tai nu a avut șanse cu Al Taawon. Barrow a deschi scorul în minutul 11, din pasa lui Medran, iar Pedro a făcut 2-0 două minute mai târziu, din assist-ul aceluiași mijlocaș spaniol. 

Medran și-a completat prestația de vis cu un gol marcat în minutul 57. După o oră de joc, la 3-0 pentru Al Taawon, Reghecampf i-a scos din teren pe Cordea și Dugandzic.

Echipa lui Laurențiu are emoții în acest sezon privind retrogradarea. Este pe locul 15, primul deasupra liniei, cu 7 puncte. Al Tai poate fi depășită de Abdha, echipa lui Ciprian Tătărușanu, care are meci cu Al Nassr. 

Pentru Al Tai urmează un duel cu Al Shabab, pe 21 octombrie, după întreruperea pentru meciurile echipelor naționale.

Citește și:

Veste senzațională primită de FCSB: s-a întors Chiricheș! Când va reveni într-un meci oficial
FCSB
Veste senzațională primită de FCSB: s-a întors Chiricheș! Când va reveni într-un meci oficial
Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”
FCSB
Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
MaxiP
MaxiP  •  06 Octombrie 2023, 11:22
Postat de dandana pe 06 Octombrie 2023, 08:10

Hahaha! Eu tot spun ca nu este bun tare. Poate avea calitatea, dar în ultimul timp a primat cancanul în viața lui. Da o femeie frumoasă pe o urâtă, și a și uitat ca este antrenor. Poate trebuia sa rămână la Craiova să-i crească valoarea. Oameni buni este luat nunai la echipe proastă, sa recunoaștem asta. La Craiova a luat bătaie de la fcsb grav. Dacă nici Craiova nu are jucători de calitate, atunci ce naiba sa spunem. Bravo Reghe te-ai pus bine, ai dezamăgit și acuma cârma te lovește din plin. În ceva timp nu o sa mai antrenezi nici Voluntari în România

Zboara dupa bani, ce vrei. Vii, antrenezi 3 etape in Superlia si pleci. Ce moralitate e asta? Ok, a plecat la o echipa slaba de acolo, e clar ca nu va castiga multe meciuri, nu e vina lui. Dar nici nu se va remarca prin nimic. E din lista antrenorilor care au vizat banii, nu performanta. A avut ocazia, acel mandat de acum vreo 10 ani la FCSB chiar il crescusera in ochii oamenilor. Apoi a mers din inertie, unde a primit ceva mai consistent, s-a mai intors, n-a mai avut aceleasi resurse, a fost complet depasit. Legat de Craiova, nu, nu are nu stiu ce lot. Pretentiile le depasesc cu mult calitatea, eu nu cred ca cineva intreg la cap se asteapta sa prinda cupele europene pentru sezonul urmator. Acum, nu e imposibil, ca e inconstanta unor echipe, dar pe FCSB si CFR nu la mai ajunge nici daca se dau de cap si sunt toate sansele sa mai fie depasiti de cateva echipe, aparent peste ei la ora actuala.

Shogun01
Shogun01  •  06 Octombrie 2023, 08:51
Postat de donqhot pe 05 Octombrie 2023, 21:42

il ia Craiova de bun.

Poate Mogosoaia

ideclass
ideclass  •  06 Octombrie 2023, 08:35

Adevarata lui valoare...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează