INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

Ce se întâmplă cu Laurențiu Reghecampf la Al Tai » Decizia de ultima oră luată de conducerea clubului

Al Tai, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (48 de ani), a pierdut deplasarea cu Abha, scor 0-2
Al Tai, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (48 de ani), a pierdut deplasarea cu Abha, scor 0-2

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 11:15 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 11:57

Ziarele saudite anunțaseră că Laurențiu Reghecampf va fi dat afară de la Al Tai, după 0-2 cu Abha. Echipa antrenorului român e penultima în clasament.

Laurențiu Reghecampf traversează o perioadă extrem de dificilă în campionatul Arabiei Saudite. După 0-2 cu Abha, meci disputat vineri, echipa pregătită de tehnicianul român, Al Tai, a ajuns pe poziția a 16-a în clasament, retrogradabilă, iar presa locală a scris că va fi dat afară.

Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat
RAPID
Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat

N-a fost așa. Deși a înregistrat 6 eșecuri și o remiză în ultimele șapte meciuri din Saudi Pro League, conducerea clubului a decis să-i acorde încredere în continuare.

Laurențiu Reghecampf va fi pe bancă cu Al Hazem, pe 8 martie

Ziarele saudite anunță că tehnicianul român va conduce antrenamentele din această săptămână și va fi pe bancă la duelul cu Al Hazem, programat vineri, 8 martie, de la ora 16:00.

Situația lui rămâne însă pe muchie de cuțit. Un nou eșec i-ar putea fi fatal, iar o întoarcere în România e puțin probabilă. Motivul?

Reghe trebuie să achite 300.000 de euro sau să primească dispensă de la Universitatea Craiova ca să revină în Superliga

La plecarea de la Universitatea Craiova, în septembrie 2023, trebuia să-i achite patronului Mihai Rotaru 300.000 de euro, clauza pentru ruperea unilaterală a acordului pe care el și preparatorul fizic Bogdan Merișanu îl aveau cu oltenii.

Gazeta Sporturilor a aflat că el nu a plătit până acum niciun ban! Clubul s-a adresat comisiilor FRF încă din toamna trecută, iar acestea i-au dat dreptate.

Astfel că Reghecampf și Merișanu au interdicție „să desfășoare orice activitate legată de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite”. Există și o altă portiță. Universitatea Craiova să-i acorde o dispensă.

Ce spune Sorin Cârțu despre o posibilă întoarcere a lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Fostul președinte al clubului, Sorin Cârțu, a comentat recent speculațiile potrivit cărora Laurențiu ar putea chiar reveni pe banca alb-albaștrilor, dacă Rotaru va decide să-l îndepărteze pe Ivaylo Petev. „Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul.

Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândească că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea publicului”, a declarat Cârțu, potrivit fanatik.

VIDEO. Raul Rusescu, povestire inedită la GSP Live cu Laurențiu Reghecampf

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Acuzații grave la adresa lui Fabrizio Romano, jurnalistul specializat pe zona de mercato: „Ia bani de la cluburi și de la impresari!” » Cât percepe pentru o postare despre un jucător

Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ap0klyps3
ap0klyps3  •  03 Martie 2024, 13:31

Cine?

bozo76
bozo76  •  03 Martie 2024, 13:31

Reghe hai sa antrenezi p.aci chiar si baia mare dumbravitza. Mutu inca antreneaza chefu rau. Becali si hagi antreneaza pe ale lor. Hai ddb ca acolo e de munca...

bozo76
bozo76  •  03 Martie 2024, 13:27

Reghe hai sa antrenezi p.aci chiar si sherif tiraspol

Vezi toate comentariile (5)
Comentează