INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO A dat peste „Gigi” și la arabi » Laurențiu Reghecampf, protagonistul unui videoclip incredibil

Laurențiu Reghecampf, în timp ce „secundul” îi transmitea indicațiile președintelui
Laurențiu Reghecampf, în timp ce „secundul” îi transmitea indicațiile președintelui

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 13:34 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 13:47

Seara trecută, Al Tai, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf (48 de ani), a pierdut cu Al Khaleej, scor 1-3. În timpul meciului, patronul clubului la care activează Reghe s-a comportat precum o face Gigi Becali la FCSB.

Laurențiu Reghecampf a plecat din România, dar nu a scăpat de metehnele fotbalului de aici. Antrenorul român se lovește și în Arabia Saudită de conducători pe modelul Gigi Becali, care se implică peste staff-ul tehnic și dictează modificări tehnico-tactice.

Becali a anunțat ce tip de atacant vrea în locul lui Andrea Compagno: „Îmi trebuie un «tanc»” » De ce nu-l interesează golgheterul SuperLigii
FCSB
Becali a anunțat ce tip de atacant vrea în locul lui Andrea Compagno: „Îmi trebuie un «tanc»” » De ce nu-l interesează golgheterul SuperLigii

Video incredibil » Patronul lui Al Tai transmite indicații pentru Laurențiu Reghecampf

Un videoclip care circulă pe rețelele de socializare este elocvent în acest sens. Seara trecută, la 1-3 cu Al Khaleej, patronul Turki Al-Dabaan a fost filmat în timp ce vorbea la telefon de la lojă. Câteva secunde mai târziu, un om din staff-ul tehnic se ridică de pe bancă și se îndreaptă către Laurențiu Reghecampf, aflat la marginea terenului.

Acesta pune mâna la gură și îi transmite câteva idei românului, cel mai probabil indicațiile venite din lojă.

Din videoclip nu reiese dacă Reghecampf a și pus în practică solicitările patronului, fie că vorbim despre schimbări de jucători sau modificări ale sistemului de joc.

Ziarul Asharq Al-Awsat, care a prezentat videoclipul, scrie că „Patronul clubului a sunat staff-ul tehnic pentru a le da indicații speciale fundașilor”.

I-a făcut pe plac lui Mihai Rotaru

De-a lungul ultimilor ani, Reghecampf a tot avut de-a face cu conducători dornici să se implice în deciziile de la echipă.

Un exemplu de imixtiune vine din mandatul recent pe banca Universității Craiova. În vară, antrenorul Eugen Neagoe i-a cerut patronului Mihai Rotaru achiziționarea unui fundaș dreapta, considerând că postul e descoperit. Rotaru nu doar că nu a dat curs, ci i-a și indicat numele fotbalistului care ar trebui să evolueze în acea poziție: Ndong.

Neagoe n-a fost de acord și nu l-a folosit pe Ndong deloc în primele două etape. Apoi, Rotaru l-a demis și l-a înlocuit cu Reghecampf.

Ce s-a întâmplat? Chiar de la primul joc sub comanda lui Reghe, derby-ul cu CFR Cluj, Ndong a apărut ca fundaș dreapta.

VIDEO » Cea mai ciudată amendă pe care a dat-o Reghecampf: „Mergeam la film înainte de meci...”

Mai multe știri de actualitate: 

Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!

Accidentarea lui Dennis Man, șansa lui Valentin Mihăilă! A fost anunțat titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Newman
Newman  •  10 Noiembrie 2023, 19:09

A observat si seicul ca nu are antrenor!

DrSoma
DrSoma  •  10 Noiembrie 2023, 14:43

Când ți se indica sa bagi un jucător pe un post nu e bine dar să faci exact invers este o prostie mult mai mare. Când te crezi cel mai deștept, infailibil, sigur ești cel putin limitat! Corect e sa studiezi problema, sa o încerci la antrenamente și apoi sa iei o hotărâre OBIECTIVĂ! Mă crispam tot când Porumboiu aducea ca argument al corectitudinii lui în arbitraj faptul ca făcea pe dos atunci când i se sugerau sau cereau diverse favoruri! A face invers ca să arăți cine e șeful nu e nici corect nici inteligent! E o formă de a îndrepta o greșeală prin altă greșeală. Am fost trist și furios când am văzut nu odată ca Becali vedea mai corect diverse aspecte tehnico-tactice decât " specialistii "! Că aceasta imixtiune e toxică e indubitabil mai ales prin efectul psihologic distructiv atât al antrenorilor cât mai ales al jucătorilor care nu mai pun suflet, "sar coarda", joaca la alibi, nu se pregătesc corect,toate la un loc ducând la eșec.

brentford
brentford  •  10 Noiembrie 2023, 14:32
Postat de oncica07 pe 10 Noiembrie 2023, 14:27

Nici nu te au cenzurat...lol.

N-ai cu cine. Nici macar nu au scris o fituica despre meci,toti sunt concentrati pe "stirile" Andrei Mocanu in redactie. Ipocriti...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează