INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEFTCHI BAKU

OFICIAL Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de la Neftchi Baku!

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a fost demis azi de pe banca formației azere Neftchi Baku, unde fusese instalat în vara anului trecut.  
Foto: Imago
Tehnicianul Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a fost demis azi de pe banca formației azere Neftchi Baku, unde fusese instalat în vara anului trecut. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 11:39 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 14:17

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a fost demis azi de pe banca formației azere Neftchi Baku, unde fusese instalat în vara anului trecut. 

FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League » Dueluri cu rivalele din Sofia și „dublă” de foc cu locul 4 din Turcia
TRAGERE LA SORȚI
FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League » Dueluri cu rivalele din Sofia și „dublă” de foc cu locul 4 din Turcia

Update, ora 13:36: Laurențiu Reghecampf, dat afară de la Neftchi Baku 

Într-un comunicat postat pe pagina de Instagram a clubului, azerii au anunțat, în mod oficial, despărțirea de Laurențiu Reghecampf și staff-ul lui. 

Laurențiu Reghecampf și staff-ul lui nu mai fac parte din familia clubului Neftchi. 
Consiliul Director al clubului s-a întrunit astfel într-o ședință și a decis încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Laurențiu Reghecampf, secunzii Viorel Dinu și Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Cornel Merișanu și antrenorul de portari Florin Tene. 
Contractele au fost reziliate de comun acord. 
Fanii clubului vor afla în scurt timp numele noului antrenor al echipei. 

-comunicat Neftchi Baku
 

Știrea inițială: Laurențiu Reghecampf va fi demis de la Neftchi Baku 

Prea din Azerbaidjan scrie că Laurențiu Reghecampf va fi dat afară azi de la Neftchi Baku. 

Antrenorul român le cere celor din Azerbaidjan să-i plătească suma de 150.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere pe care una dintre părți trebuie să o achite în cazul în care întrerupe înțelegerea unilateral, scrie publicația azeră Oku. Reghecampf mai avea un an de contract cu trupa din Baku. 

Chiar dacă antrenorul român cere acea sumă de bani pentru a pleca de la Neftchi Baku, șefii clubului din capitala Azerbaidjanului speră să ajungă la un acord cu fostul tehnician de la FCSB, CSU Craiova sau Al Hilal pentru ca acesta să plece în schimbul unei remunerații mai mici, mai arată sursa citată. 

Care mai afirmă că Reghecampf trebuia să se prezinte azi la reunirea lotului, lucru care nu se va mai întâmpla. Iar șefii lui Neftchi Baku i-au găsit deja înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf. Azerii au ajuns la un acord cu tehnicianul turc Sergen Yalcin (50 de ani), care este fără angajament din decembrie 2021, după plecarea de la Beșiktaș Istanbul.

Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de la Neftchi Baku!
Sergen Yalcin // foto: Imago Images

Yalcin va semna un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul cu Neftchi Baku. El se află deja în Baku, mai scrie presa din Azerbaidjan. 

Laurențiu Reghecampf, sezon sub așteptări la Neftchi Baku

Sezonul 2022/2023 a fost dezamăgitor pentru Neftchi Baku. Sub comanda lui Reghecampf, azerii au încheiat campionatul pe 3 și au pierdut finala Cupei, 0-1 cu Gabala.

Pe banca lui Neftchi Baku, Reghecampf a bifat 45 de meciuri. Palmaresul lui este de 24 de victorii, 8 remize și 13 înfrângeri. 

Citește și: 

Legenda Poloniei, atac devastator după ce „leşii” au fost umiliți de Moldova: „Ai noștri păreau turiști care caută șezlonguri pe plajă”

Farul își află astăzi adversarele » Pe cine poate întâlni în Liga Campionilor și Conference League dacă trece sau e eliminată de Sheriff Tiraspol

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  21 Iunie 2023, 20:45
Postat de doubleti pe 21 Iunie 2023, 18:26

*** l-ati vrea voi pe Reghe. Crezi tu ca vreodata s emai intoarce Reghe sa lucreze cu mititelu? Voi il aveti pe Napoli, care a terminat vacanta in Italia si revine in cantonament.

Nu se stie niciodata, Universitatea Craiova nu se refuza

jaracaioX
jaracaioX  •  21 Iunie 2023, 20:17

prodanca i-a facut vraji pe la *** ei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  21 Iunie 2023, 19:35

Reghe și Olaroiu antrenori de cel mult play out în România! Tot nu înțeleg cum ,cine și de ce ar susține asemenea antrenori chiar la națională!? Reghe,Olaroiu ,Budescu,Alibec,Iorgulescu ,Iordănescu sr. și jr. ,MM, Dragomir ,etc. etc. Exemple de oameni care câștigă ( sau au câștigat) mult prea mulți bani din fotbal fără sa transpire sau sa fie ceva valori ,sa zică mersi de norocul avut !!??

Vezi toate comentariile (13)
Comentează