INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

VIDEO Ce au făcut stranierii » Cicâldău, gol în derby-ul cu Trabzonspor! Victorie zdrobitoare pentru Răzvan Lucescu, cu Mitriță protagonist

Răzvan Marin, integralist la Cagliari
Răzvan Marin, integralist la Cagliari

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 22:54 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:02

Toate meciurile stranierilor din week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. 

Pașcanu și Anton, victorie importantă în Spania

Alexandru Pașcanu și Paul Anton au fost titulari în victoria obținută de Ponferradina, scor 2-1, pe terenul celor de la Huesca. Formația celor doi români este pe loc de play-off în liga secundă din Spania. Au 41 de puncte, la 3 lungimi în spatele pozițiilor direct promovabile.

Cicâldău, gol în Galatasaray - Trabzonspor

Alexandru Cicâldău a marcat un gol din pebalty în Galatasaray - Trabzonspor, scor 1-2, derby-ul rundei cu numărul 23 din prima ligă a Turciei. Moruțan a fost introdus la gazde în minutul 88.

Cicâldău a deschis scorul în minutul 31, dintr-o lovitura de pedeapsă. Mijlocașul român a șutat imparabil, în stânga portarului. Liderul Trabzonspor a egalat în minutul 85. Marcao a respins greșit o minge, la 10 metri de propria poartă, iar Anastasios Bakasetas a venit lansat și a șutat puternic, fără preluare. Oaspeții au dat lovitura în minutul 90, prin Edin Visca. 

Galatasaray ajunge la 4 înfrângeri consecutive. Are 27 de puncte, 3 deasupra liniei retrogradării. Trabzonspor a făcut încă un pas spre titlu. E lider detașat, cu 54 de puncte, un avans de 9 lungimi față de urmăritoarea Konyaspor.

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță, victorie clară în Grecia

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus cu 4-0 în deplasarea de la Volos. Alexandru Mitriță a fost integralist la PAOK. A obținut un penalty și a reușit o pasă de gol.

Trupa din Salonic ocupă locul secund în Grecia. Are 37 de puncte, 6 sub liderul Olympiakos.

Maxim și Toșca, titulari la Gaziantep 

Alexandru Maxim (31 de ani) și Alin Toșca (29) au fost titulari în remiza obținută de Gaziantep, scor 0-0, pe terenul celor de la Antalyaspor. 

Răzvan Marin, integralist la Cagliari 

Cu Răzvan Marin (25 de ani) integralist, Cagliari a remizat, scor 1-1 cu Fiorentina, în etapa 23 din Serie A. După 23 de etape, sarzii sunt pe locul 18, primul retrogradabil, cu 17 puncte, unul sub Venezia, 3 sub Sampdoria.

Denis Drăguș, titular la Standard Liege 

Marcator în precedenta etapă, la 1-1 cu Anderlecht, Denis Drăguș (22 de ani) a început ca titular meciul cu Club Brugge din etapa 23 a campionatului Belgiei, dar a fost schimbat în minutul 64, la 2-2, fără să fi contribuit la golurile echipei sale.

George Pușcaș, gol într-o partidă senzațională 

George Pușcaș a marcat în minutul 23 al partidei dintre Reading și Huddersfield, la scorul de 2-1 pentru oaspeți. Formația atacantului român a cedat, în cele din urmă, scor 3-4. 

Depunctată cu 6 puncte, formația atacantului român este prima deasupra liniei retrogradării în Championship. Are 22 de puncte, 3 peste Peterborough. Adversara directă are însă două meciuri mai puțin disputate.

Marius Șumudică, remiză contra campioanei Beșiktaș

Yeni Malatyaspor, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat, pe teren propriu, contra campioanei Beșiktaș (acum pe locul 5), scor 1-1.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 61, prin Alex Teixeira. Malatyaspor a egalat în minutul 84, dintr-o lovitură de pedeapsă. Formația lui Marius Șumudică ocupă ultima poziție în Turcia.

Șumudică a urmărit partida din tribune, din cauza eliminării din partida cu Gaziantep, întreruptă la scorul de 0-0, din cauza ninsorii.

Alexandru Dobre, victorie cu Dijon în Ligue 2

Alexandru Dobre (23 de ani) a fost integralist în la Dijon, în victoria obținută pe teren propriu contra lui Quevilly Rouen, scor 1-0. Dijon urcă pe locul 7 în Ligue 2, cu 29 de puncte, la 7 lungimi de pozițiile care duc în play-off.

Marius Marin rămâne lider în Serie B

Marius Marin (23 de ani) a fost integralist în remiza pe care Pisa a obținut-o în deplasarea cu Spal, scor 0-0. Internaționalul român a bifat a 18-a prezență stagională. Formația lui ocupă prima poziție în Serie B.

Costel Gâlcă, prima victorie în Arabia Saudită

Al-Hazem, formația antrenată de Costel Gâlcă, a învins-o pe Al-Raed, scor 2-1, în runda cu numărul 18 din Arabia Saudită. Costel Gâlcă a obținut prima victorie de la venirea în Arabia Saudită, dar are în continuare o misiune complicată. 

Al-Hazem ocupă ultima poziție în prima ligă, cu 14 puncte obținute în 18 runde. Are de recuperat 3 lungimi față de prima echipă de deasupra liniei retrogradării.

Vasile Mogoș, remiză în Serie B

Crotone, cu Vasile Mogoș pe teren până în minutul 67, a remizat pe terenul lui Como, scor 1-1, în runda cu numărul 20 din Serie B. Ionuț Nedelcearu nu a făcut parte din lotul oaspeților. Crotone este antepenultima în Serie B, pe loc retrogradabil, cu 12 puncte strânse în 19 partide.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Revine „SuperMario” » Balotelli, chemat de Mancini la națională pentru barajul de Mondial

Românii la vale cu Parma! Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
golf_club
golf_club  •  24 Ianuarie 2022, 10:16

Ar fi de notat si prezenta lui Luca STANGA pe banca de rezerve a Milanului, aseara. https://en.wikipedia.org/wiki/Luca_Stanga

c23665
c23665  •  23 Ianuarie 2022, 21:33

Cu Hagi și Gică Popescu, Galata a cucerit Europa. Cu Morutan si Cicaldau... cucereste liga a doua!! Unde nu-i cap...

magic4ever
magic4ever  •  22 Ianuarie 2022, 18:12

Se vede ca si-a adus Sumudica fotbalistii doriti,echipa arata total schimbat...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează