INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică mai vrea un român la Gaziantep » Negocieri cu atacantul care a refuzat Rapidul

Marius Șumudică.
Foto: Facebook @ Gaziantep FK
Marius Șumudică. Foto: Facebook @ Gaziantep FK

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2023 09:45 / Actualizat sambata, 09 septembrie 2023 10:11

Tehnicianul Marius Șumudică (52 de ani) a revenit pe banca turcilor de la Gaziantep și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Fostul antrenor de la Rapid, Astra sau CFR Cluj vrea să întărească compartimentul ofensiv și i-a cerut conducerii clubului să i-l aducă pe Denis Drăguș (24 de ani), atacantul belgienilor de la Standard Liege

Marius Șumudică i-a adus lângă el la Gaziantep pe portarul Florin Niță (36 de ani), liber de contract după despărțirea de Sparta Praga, și pe Junior Morais (37 de ani), fostul fundaș de la FCSB și Rapid. 

De ce se teme Florin Prunea înainte de România - Israel: „E periculos!”
ROMÂNIA - ISRAEL
De ce se teme Florin Prunea înainte de România - Israel: „E periculos!”

Dar antrenorul vrea să aibă soluții și în ofensivă. Iar Marius Șumudică le-a cerut șefilor clubului să-l aducă pe Denis Drăguș, atacantul celor de la Standard Liege, scriu cei de la Gazispor

Sursa citată mai arată că Gaziantep ar vrea să-l aducă de Denis Drăguș sub formă de împrumut până la finalul sezonului în curs. 

Denis Drăguș a avut oferte de la Rapid și Coventry

Denis Drăguș a fost dorit în această vară de două cluburi: Rapid și Coventry, formație care la finalul sezonului trecut a ratat la limită promovarea în Premier League. 

Trupa din Giulești l-a vrut cu insistență pe Denis Drăguș, dar atacantul crescut de Viitorul a refuzat să revină în campionatul intern. 

Bucureștenii ajunseseră la un acord cu belgienii de la Standard Liege în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, dar Drăguș nu a fost tentat de o revenire în Superliga. 

Rapidul nu a fost singura echipă pe care a refuzat-o Denis Drăguș. Standard Liege ajunsese la un acord cu englezii de la Coventry, formație din Championship, în schimbul unui milion și jumătate de euro. 

Marius Șumudică mai vrea un român la Gaziantep » Negocieri cu atacantul care a refuzat Rapidul
Denis Drăguș

Doar că atacantul cu 5 selecții în naționala României a refuzat și această propunere, explicând că-și dorește să rămână în Belgia. El a bifat 6 meciuri în acest sezon pentru Standard și a marcat un gol. 

Citește și: 

Neymar, prestație spectaculoasă contra Boliviei » A înscris de două ori și a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Braziliei

Antrenorul lui Ionuț Radu știe de ce este nefericit portarul român, ocolit acum de convocarea la națională

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  10 Septembrie 2023, 09:16
Postat de ATEUS pe 09 Septembrie 2023, 14:39

Te-ai apucat de citit acum gazeta? Ai renuntat la Adevaarul sau Liberitatea? Mai citeste si ai sa afli sau ia m-ai bine o revista cu benzi desenate. Asa descoperi;)

prostchioara asta e fan sosoaca!!!

ATEUS
ATEUS  •  09 Septembrie 2023, 14:39
Postat de parachioara5 pe 09 Septembrie 2023, 11:03

...cine i domne Dragusi asta ?...dar sumudica cine i ?...de ce se scrie despre ei intrun ziar de sport roman tocmai in ziua meciului cu Israel ?

Te-ai apucat de citit acum gazeta? Ai renuntat la Adevaarul sau Liberitatea? Mai citeste si ai sa afli sau ia m-ai bine o revista cu benzi desenate. Asa descoperi;)

VanBasten
VanBasten  •  09 Septembrie 2023, 11:47

Sumudica are Turcia la picioare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează